Kimyasal geçirdiğim ay bende doğru cıkarttı yaKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün eczanede bu marka varmış ilk dakika böyle çıktı ama çok yalancı sanırım?
Geçmiş olsunKimyasal geçirdiğim ay bende doğru cıkarttı ya
Bence kan verin direkGeçmiş olsuntez zamanda sağlıklı da olsun inşallah. Yarın sabahta bi yapayım bakalım az da olsa koyu çıkarsa umut vardır şu haliyle herkese çıkıyor anladığım kadarıyla :)
Ben net çizgi gördüm iki dakika içinde de çıkmış bence kan verinKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün eczanede bu marka varmış ilk dakika böyle çıktı ama çok yalancı sanırım?
Ayyy çok umutlandım ya bir tane daha var sabah yapayım diyordum dayanamam diye korkuyorum şu an :))Bende days doktorla öğrendim 21 22si gibi yumurtlama oldu agrıdan akıntıdan anlamıstım 31 ekimde kan verdim 26.21 çıktı bu testide 30 ekimde yapmıstım doğru sonuç verdi 6+6 gebeyim şuanda inşallah sizinde doğrudur
3 yıldır kesintisiz negatifimBen net çizgi gördüm iki dakika içinde de çıkmış bence kan verin
Sabahı bekle bence daha iyi olurAyyy çok umutlandım ya bir tane daha var sabah yapayım diyordum dayanamam diye korkuyorum şu an :))
Bende sekiz yıldır negatifim ahahah ona bakmaz hayatım sen sabah ilk idrarla testi tekrarla onda da çıkarsa direkt kan ver3 yıldır kesintisiz negatifim
İnşallah inşallah hepimiz görelim hayırla pozitifBende sekiz yıldır negatifim ahahah ona bakmaz hayatım sen sabah ilk idrarla testi tekrarla onda da çıkarsa direkt kan ver
Bende kıpkırmızı ikinci çizgiyi çıkardı bu marka.Kan tahlili negatif çıktı.Gerçi hala adet olmadım.En son 20 Eylülde adet oldum.Duphaston kullandım .Biteli 5 gün oldu.Daha bişey yokKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün eczanede bu marka varmış ilk dakika böyle çıktı ama çok yalancı sanırım?
Bende doğru çıkardı ben güvenmedim ertesi gün prodictor ile yaptım beni yanıltmadı haniKızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün eczanede bu marka varmış ilk dakika böyle çıktı ama çok yalancı sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?