Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testi kullanıp kanda pozitifi görenler var mı?4 gün önce kan verdim negatif çıktı. 3 gündür kahve pembemsi lekelenmem var. Bugün Days doktor gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı anında. Belirtilerim çok fazla ama tekrar kan vermekten de çekiniyorum.
Testin fotosu vae mıBu testi kullanıp kanda pozitifi görenler var mı?
Evet atıyorum hemenTestin fotosu vae mı
OkeeeyEvet atıyorum hemen
Peki hemen mi çıktı yoksa bekledinmi biraz?Bence silik ama belirgin de . Ama bu marka konusunda hiç iyi yorumlar yok.
Peki hemen mi çıktı yoksa bekledinmi biraz?
Anında çıktı.Peki hemen mi çıktı yoksa bekledinmi biraz?
Ozaman olma ihtimali yüksek sabah başka bir testle ilk idrarla dene artımed freely ve days doctor olmasn aldığın test mümkünseAnında çıktı.
Yarın bi daha bakayım. O da pozitifse kan vericem yarın. Bu belirsizlik çok sinir bozucuymus.Ozaman olma ihtimali yüksek sabah başka bir testle ilk idrarla dene artımed freely ve days doctor olmasn aldığın test mümkünse
Çok teşekkür ederim. Peki önereceğiniz bi marka var mı?Ozaman olma ihtimali yüksek sabah başka bir testle ilk idrarla dene artımed freely ve days doctor olmasn aldığın test mümkünse
Her zamann predictor early var erken gebelik testi fiyat pahalına gitmezse ondan al kaset test var ınnovita oda iyiÇok teşekkür ederim. Peki önereceğiniz bi marka var mı?
Erken testte silik çıktıysa kasette cıkmayadabilir. Ama predictor alayım o zaman. Yarın sonucu yazariiım insallah.Her zamann predictor early var erken gebelik testi fiyat pahalına gitmezse ondan al kaset test var ınnovita oda iyi
Bekliyorum güzel haberiiiErken testte silik çıktıysa kasette cıkmayadabilir. Ama predictor alayım o zaman. Yarın sonucu yazariiım insallah.
Maalesef bugün kan verdim sonuç çıkmadan regl oldum hemde berbat sancılarla. Kendi sorduğum soruya kendim cevap veriyorum; bir daha asla days doktor marka test almam, hatta erken gebelik testi almicamBekliyorum güzel haberiii
Dedim ben sanaaMaalesef bugün kan verdim sonuç çıkmadan regl oldum hemde berbat sancılarla. Kendi sorduğum soruya kendim cevap veriyorum; bir daha asla days doktor marka test almam, hatta erken gebelik testi almicam