Day’s doktor gebelik testi

Günayrin Bu test beni delirtti arkadaşlar . Bu tin iğnenin 14. Günü yine silik yine silik sanki hiç ilerleme yok prodoctor bide . Yanaaliss mi çıkarıyor bilmiyorum 10 dk da çıktı. Biliyorum yok ama.niye böyle çıkıyor
14. Günü tamamen yok oluyor diye biliyorum, en kesin sonuç yarınki teste 🥲 inşAllah vardır kuzum

Yok askim biliyorum ben hiç Bir belirtim kalmadı sadece arada karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. Olsa cikardi şimdiye. Üstelik de hissetmiyorum hiç
Haha canım ben 8-9 haftalıkken öğrendim oğlumu hiiiiiççç belirtim yoktu 😀 şey hatırlıyorum kendime aynada “sana hamile güzelliği gelmiş kız “ dediğimi hatırlıyorum sonra nasıl üzülmüştüm ama meğerse hamileymişim o sıra. Belirti arama çünkü beyin direk ona gittiği için herşeyi hamileliğe yoruyor 🥴

Haha canım ben 8-9 haftalıkken öğrendim oğlumu hiiiiiççç belirtim yoktu 😀 şey hatırlıyorum kendime aynada “sana hamile güzelliği gelmiş kız “ dediğimi hatırlıyorum sonra nasıl üzülmüştüm ama meğerse hamileymişim o sıra. Belirti arama çünkü beyin direk ona gittiği için herşeyi hamileliğe yoruyor 🥴
Adet sancılarım başladı cnm her an gelebilir

Back
X