Dç. Dr.Suna Özdemir hakkında.

sfybrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
8
3
3
49
Tekrar merhaba arkadaşlar. Eminim ki çoğunuz geçtiğimiz günlerde benim yaşadığım endişeyi yaşamışsınızdır. Konu sağlık olunca ve doktorlara muhtaç olunca ve daha önceden tanıyıp bildiğiniz bir dr. yoksa acabalar içini yer bitirir insanın. İlk doğumumu Nisa hastanesinde Dr. Mürüvet hakyemez ile yaptım.Kendisinden memnun kaldım.Fakat çalıştığı hastanenin benim daha sonra olusan sağlık sorunlarıma cevap verememesi sebebi ile Bağcılar Medipol hadtanesinde Dç. Dr. Suna Özdemire gittim. Benim için oldukça zor ve stresli geçen bir sağlıksızlık döneminin bir kısmını beraber geçirdik. Tanıdığım kadarıyla samimi ve başarılı bir dr. İşini iyi yapan biri. Suna hanım hakkında bir deneyimi olan şikayet ve beğenisi olan varmı aramızda ?

Cnm konu baya eski tarihli ama memnun kalmışmıydın Suna Hanım'dan bende ay sonuna tavsiye üzerine randevu aldım

Kendisi her anlamda mükemmel bir doktordur.Gözün kapalı güvenebileceğon bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…