Cilt Bakımı Ürünleri DDF dermokozmetik ürünlerini kullananlar memnun mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben 15 faktorlu koruyucusunu almayi dusunuyorum ama nemlendiricisini yani hem pahali hem de ben 18 yasindayim ne kullanacagimi bilmiyorm ardimci olur musunuz?

Bende toniğini kullanıyorum ama kokusu çok kötü tıkıyor beni.Kokusuz olsaymış daha iyi olurmuş.

merhaba arkadaşlar.benim cildim yağlı hangi güneş koruyucusunu kullanabilirm sizce.hafif renk veren olurmu?

merhaba arkadaşlar
ben lancome'un aqua fusıon nemlendiricisini kullanıyordum ama artk bitkisel ya da dermokozmetik ürün tercıh etmeye karar verdım ve dün akşam yves rocher marka yine su bazlı gece nemlendiricisi aldım içime sinmedi açmadım ddf hakkında merak ettiklerimi öğrenebilirsem ikisi arasında karar vericem. yardımcı olursanız sevinirim,bende ilk defa bir foruma yazıyorum. acemiyim biraz idare edin artk:)

ben DDF kullanmadım ama yves roche'un güneş kremini kullanmıştım hiç memnun kalmadım sadece kokusu çok güzeldi

yüzündeki güneş lekesi için DDFnin leke serisini kullanan bir arkadaş vardı son durum ne acaba bilgi verebilir mi

ii geceler. ben 22 yaşındaym ergenlikten sonra sivilcelerm çıktı sitede mucize su die adlandırılan sudan kullandm baya kuruttu geçti hatta:) ama aara çıkıyo sivilce ama pütür pütür cildim bde lekeli bayaa ddf ürünlernden satın almak istiyorum ama adana da satan bi yer ve dermokozmetkten anlayan birini bulamadım..bana sivilceli bir cilt için gerekli ürünleri sıralayablmsnz ,en önemliside güneş koruyucu mümkünse yüksek faktörlü baya beyazm ve akdenzde güneş acayip yakıcıdır da:) hmm bde lekelrm için ne alabilrm kırmızı izler var yüzümde 2 3 adet de çukurluk kaldı..bde yüzüm kuru gbi ama t bölgem yağlı kuru yerde de sivlce çıkıyo:-S yardım edersenz çok sevinirm .teşekkürler:):Saruboceq::Saruboceq:

adanada en memenun kaldığım eczane fehiman eczanesi.atatürk caddesinde.
güzellik uzmanları işlerinin ehli insanlar.
birde gülbahçesi sitesinde park eczanesi var orayıda beğendim.
yüzünü görmeden sürün tavsiye etmek nekadar doğru sence???
diyelim ki ettik bu ürünün senin cildine uyum sağlayacağı ne malum.
sen git eczaneye güzellik uzmanlarına istediini sor onlar sana en uygun ürünü gösterirler

dermo 35 merhaba.sen bu konuda profesyonelsin.yardımcı olursan hepimiz çok seviniriz :)
DDF gerçekten kaliteli ve zararsız ürünleri olan bir markamı ? gerçekten kaliteli olduktan sonra fiyatının çok önemi yok.ddf i gönül rahatlığıyla kullanabilirmiyiz.yada daha iyi olan markalar varsa onlarla yardımcı olabilirmisin?

Arkadaşlar ben yüz yıkama köpüğü. nemlendirici ,maske, güneş kremini almıştım. Köpük yüzümü çok fena kuruttu, cildimde kızarıklıklar ve pul pul bir görünüm oluştu. Tek tük sivilcem çıktı. DDF nemlendirici çok yetersiz kaldı. Bir ay sabrettim günde bir kereye indirdim köpük kullanımını gene geçmedi. Baktım olmuyor gittim gene normadermime döndüm vichy nin şimdi çok memnunum. Köpüğü akşamları kullanıyorum sadece nemlendirici olarak da normaderm gece ve normaderm gündüz kullanıyorum. Bitince tekrar ddf köpüğün aynısından almam en azından hassas ya da kuru ciltler için olanını alırım. Sanırım eczanede uygun ürün vermediler. Leke zaten çok azdı uzman birisi iyice bakınca görüyordu yeni oluşuyordu. O yüzden leke konusunda bir şey diyemeyeceğim aynaya bakınca hiç belli olmuyor çünkü.
Güneş kremine gelince vazgeçilmezim oldu. Ben hafif renklisini almıştım sürünce bronzluk veriyor ayrıca çok iyi koruyor. 23 Nisan törenlerinde bütün gün dışardaydım yanaklarım kızarırdı hep bu sene bir şey olmadı. Ayrıca yapış yapış olmuyor cilt emiyor belli bile olmuyor güneş kremi olduğu.

DDF ürünlerinin içinde DMDM Hydantoin ve Triclosan maddeleri var.Bunların oldukça zararlı maddeler olduğu söyleniyor.bilgisi olan varmı acaba?

dermologica ürünleri nasıl, yeterince doğal mı? multi vitaminpowerını kullanıyorum. gözaltımda damarlar belirmeye başladı.sebebi ürün mü bilemiyorm. size bu yönlü şikayet gelmişmiydi? dönerseniz sevinirim

yüzündeki güneş lekesi için DDFnin leke serisini kullanan bir arkadaş vardı son durum ne acaba bilgi verebilir mi

biraz geç oldu ama yaklaşık 6 aydır kullanıyorum lekeleri uzun vadede geçiriyor sivilceleri de normale göre daha kısa zamanda geçiriyor ama 'müthiş bi ürün kesinlikle öneririm' falan diyemem başka ürünler de var aynı işlevi gören ben başka ürünlere bakmaya başladım.

organik güneş koruyucu kullanıyorum ve memnunum ama bildiğim kadarıyla bu ürün çok hassas ciltler için ve benim cildim de öyle zaten.satış noktalarından birine gidip uzmanından bilgi alsan hiç olmazsa cildini görerek verir boş yere para dökmezsin.

Merhaba banada bu konu hakkında bilgi verirmisniz?GÜneş koruyucu yüz için ne tavsiye edersiniz?Ben çok açık tenliyimde fondoten görünümünde olanlarda faydalımı?

ddf'in sensitive skin gel'ini kullandim.
cok begendim bebek gibi yapti cildimi. sephora'da urunden denemek icin biraz vermislerdi 1 hafta kadar kullandim, hala da azicik duruyor.
hic kizariklik falan yapmiyor kesinlikle ve cildim yumusak oluyor bununla.
kokusuz bir jel

ondan alacaktim fakat magazaya gittigimde leke(brightining cleanser gel) icin olan jeli gordum onu da denemek istedim
kayisi kokuyor bu jel
bu jel ilk kullanimlarda cildinizde yanma hissi verebilir, hafif kizarma olabilir ama leke icin kullanildigi icin dogal diye dusundum.
sonraki kullanmalarda da yanma hissi oldu ama daha az...
bu urunu almak ve almamak arasinda kararsizim...
cildin rengini aciyor resmen evet dogru ama sanki cildimi yikiyorum 1-2 saat sonra aynen yaglanma devam ediyor gibi oluyor...
lekelerin rengini de biraz aciyor gibi...
uzun sure kullanmadigim icin kesin yargilara varamayacagim...
bu jeli kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorummm

Ben bi kaç gün kullandım set halinde, bu süreç içerisinde dahi etkili olduğunu söyleyebilirim gözenekler sıklaşıyor sivilce oluşumu nerdeyse en aza iniyor..yalnız ben maskeyi yüzümde fazla beklettim sanırım bilmiyorum yıkama köpüğünden de olabilir yüzümün kuru kesimleri aşırı kurudu ve dudak çevrmde şakaklarımda kırmızılık ve kuruluk oluştu.. dahası göz altlarım ve kaşlarımın biraz altı kırmızı ve kuru çok kötü duruyor.. 20 gündür bununla uğraşıyorum doktora gittim merhem verdi ama geçmedi hala..
Eczanede yanlış verdiler herhalde cildim hassas anlaşılan..
Dikkatli olun derim..
Benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilr mi ?

Ddf gece nemlendirici ve tonik aldım.Nemlendirici iyi görünüyor ama tonik sanırım amacının çok aksine bir sonuç veriyor.Suratım daha da kırmızı oldu,yanıyor ve kaşınıyor. En azından ilk izlenimim bu yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…