ii geceler. ben 22 yaşındaym ergenlikten sonra sivilcelerm çıktısitede mucize su die adlandırılan sudan kullandm baya kuruttu geçti hatta:) ama aara çıkıyo sivilce ama pütür pütür cildim bde lekeli bayaa ddf ürünlernden satın almak istiyorum ama adana da satan bi yer ve dermokozmetkten anlayan birini bulamadım..bana sivilceli bir cilt için gerekli ürünleri sıralayablmsnz ,en önemliside güneş koruyucu mümkünse yüksek faktörlü baya beyazm ve akdenzde güneş acayip yakıcıdır da:) hmm bde lekelrm için ne alabilrm kırmızı izler var yüzümde 2 3 adet de çukurluk kaldı..bde yüzüm kuru gbi ama t bölgem yağlı kuru yerde de sivlce çıkıyo:-S yardım edersenz çok sevinirm .teşekkürler:):Saruboceq::Saruboceq:
canım sana urun kullanıcısı deyilde 20 yıllık dermokozmetik bilgimle yardımcı olabilirim her hangi bir firmaya bağlı deyilim eczanede dermokozmetik sorumlusu ve estetisyen olarak çalışıyorum müşteri dönüşlerini sana istersen urun gurubuna göre yazabilirim:CüvCüv:
yüzündeki güneş lekesi için DDFnin leke serisini kullanan bir arkadaş vardı son durum ne acaba bilgi verebilir mi
Merhaba banada bu konu hakkında bilgi verirmisniz?GÜneş koruyucu yüz için ne tavsiye edersiniz?Ben çok açık tenliyimde fondoten görünümünde olanlarda faydalımı?canım sana urun kullanıcısı deyilde 20 yıllık dermokozmetik bilgimle yardımcı olabilirim her hangi bir firmaya bağlı deyilim eczanede dermokozmetik sorumlusu ve estetisyen olarak çalışıyorum müşteri dönüşlerini sana istersen urun gurubuna göre yazabilirim:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?