Ddmtcttp'nin Dukan Diyeti Günlüğü

ddmhcttp

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
11
0
16
Ankara
arkadaşlar 31 temmuz itibariyle dukan diyetine başlayacağım. Benimle birlikte diyete girmek isteyenler buyursun gelsin :D:D

dukan diyetini ben tam anlamaım ki. 162 boy 64 kiloyum kaç gün yapmam lazım. ne yemem lazım

şimdi öncelikle atak evresi var bu dönemde sebze ve meyve yok sadece et balık tavuk yoğurt yumurta gibi protein içeren yiyeceklerden yiyosun. yağ ve şeker kesinlikle yok bi de her gün mutlaka 1.5 kaşık yulaf kepeği tüketiyosun dilersen yoğurt içine ekle istersen peynir ve yumurta akı koy karıştır yağsız teflonda pişir ye. bu belirtlen yiyecekleri istediğin saat dilediğin kadar yiyebiliyosun atak evresinde. ben 1 hafta atak yapacağım mesela:)

bi de mutlaka hergün en az 1.5 lt su ve 20 dk yürüyüş var cnm bn de yapıorum istersen bana katılabilirsin karşılıklı yediklerimizi yazıp kontrol ederiiz :D

dukan diyetini bi arkadaşım yaptı ve 10 kilo kadar verdi inanılmaz inceldi heryerden eşit kilo verdi sanki ama bende anlamıyorum dukan dytnden nasıl yapmam gerekiyor bende 1.60 boyunda 77.7 kiloyum şuanda mayıs ayından beri kendimce diyetle 8 kilo verdim.ama dukan dytni merak edyrm ramazandan sonra başlamak işstiyorum ama nasıl yapıcam bilmyrm

Son düzenleme:
bende varımm yaa bende kilo vermek istiyorumm ama bir türlü kendimi tutamıyorum hep bişeyler atıştırıyorum:56:

1 hafta mı sürecek bu atak evresi. ne yemek lazım liste oluşturulalım hepberaberar onu yiyelim bence.10 kilo fazlam var atak evresi kaç gün ki

ya zaten bu diyetle çok kilo veren insanlar var ve vücutları da öle fazla deforme olmuyo :)) ben de 71 kiloyum 1.66 boyundayım ve artık zayıf olmak istiyorum bıktım yani aynı dertten senelerdir:D size tavsiyem mutlaka kitabı temin edip okuyun bi şekilde çünkü orda burda yazılan fikirler genelde yanlış olabiliyo ;))

öncelikle 10 kg ve üstü vermek isteyen yani ben 1 hafta uygulayacm şöyle ki haşlanmış yumurta yağsız peynir süt ayran tavuk et balık gbi ürünleri yememiz gerekiomuş bn 31inde başlayacktm ama abimler gelince diyete devamm edemedim maalesef :((ama yarın yeniden başlıorumm :D

Back
X