ben camlara çok takıntılıyım..haftada bir siliyom...pazartesi gene silerim camı...
evi pislik götrüyo ama camlarım temiz:roflol:
gelirim dünürüm aa ne demek ben sana çorba değil neler neler yaparımm
.)) Allah seni kıss ama camlarda önemli canımcım ama ben sevmem pek cam silmeyi sanıırm birazda o yüzek geç siliyom:)))
gelin canımın içi....kolumu o yüzden bekletmeye aldım siz gelince iyileştirecemyerimseniben
kuzum benim sen silme..camlara arabalardaki gibi silecek yerleştir....a.s.:teytey:
gazilicim ben geleyim dünürün çalışıyo yazık oda yoruluyo bi ben varım boş :hulya:
vayy bee arkadaşa bak teşekkü ederim canım düşünmen yeter hep beraber ideris gün yaparız dünürüm de inş karınlarımızda bebekler le:)))
ne demekcanım hem inş. dediğin gibi olur yaa :CüvCüv:
gazilicim ben geleyim dünürün çalışıyo yazık oda yoruluyo bi ben varım boş :hulya:
sana da geliriz bennucum eşin askerde hem hamiş olursam belki işden ayrılırım öle karnı burunda dolaşırı hepimizi :))) ayy ne güzel hayaller inş gerçek olur
vayy bee arkadaşa bak teşekkü ederim canım düşünmen yeter hep beraber ideris gün yaparız dünürüm de inş karınlarımızda bebekler le:)))
gel kuzucum benim kısss sen küçüksün ya nedense hep kuzum diyesim geliyo sana:1hug:
tanışırız canımcım nasıl olsa hepimizin dünürü de bu topiktea.sinş. canım ya keşke öle bişi olsada gerçekten tanımayı çok isterim siziyerimseniben
kıs gebe gebe iş mi yapacaksınız:mymeka:
ben gelinime yaptırtmam iş sen yap:dilcikar:
evet bennum çok küşük daha ama birazda iyi daha erken çocuk sahibi olabilir yaşda önemli çünkü hamilelik konsuun da
anaaaa dünüre bak gelini alacak beni çalıştıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?