• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

debridat surup ve kaka problemi

zehram2106

mavi gül
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
44
2
98
Ankara
Arkadaslar lutfen yardim edin. Bebegimde kabizlik var 1 haftaya kadar normal deniliyo ama aci cekmeSe. Benim oglum 3 aylik ve 1 aydir kivranmaktan duramiyo. Cikaramiyo yani cok aci cekiyo. Bide gaz problemimiz var. Doktor debridat surup verdi. Kullanmaya basladim sanki daha kotu oldu daha cok agliyo bi kac gundur. Bugun 3.gunu ilaci kullanmamin bi degisiklik yok. Kullanan varmi aranizda acaba etkisini gecmi gosteriyo yoksa yavruma dokundumu bilemedimmmm...

[oğluma=zehram2106;34535359]Arkadaslar lutfen yardim edin. Bebegimde kabizlik var 1 haftaya kadar normal deniliyo ama aci cekmeSe. Benim oglum 3 aylik ve 1 aydir kivranmaktan duramiyo. Cikaramiyo yani cok aci cekiyo. Bide gaz problemimiz var. Doktor debridat surup verdi. Kullanmaya basladim sanki daha kotu oldu daha cok agliyo bi kac gundur. Bugun 3.gunu ilaci kullanmamin bi degisiklik yok. Kullanan varmi aranizda acaba etkisini gecmi gosteriyo yoksa yavruma dokundumu bilemedimmmm...[/QUOTE]

Canım biz de kullanmıştık debridat şurup ama biz bir aylıkken falan başlamıştık. Oğlum ancak üç aylıkken düzene girmişti.

Miracle siz neden kullanmistiniz 1 aylkken birde nasil kullniyordunuz emmeden oncemi ssonrami

Canım iki sene oldu biz kullanalı. Nasıl kullandığımızı hatırlamıyorum ama benim oğlumun kolik derecesinde gaz problemi vardı. Kakasını da yapamıyordu. Sürekli ağlıyordu. O yüzden dr a götürmüştük. Bu ilacı vermişti dr da.

Cevabin icin cok tesekkur ederim canim cok oluyo ama bi soru daha sorcam etkili oldumu sizde peki..

Maalesef pek bi faydasını görmedik. Biz üç aylık olana kadar her akşam sabun yardımıyla kakasını yaptırıyorduk. Sonra kendi kendine düzene girdi çok şükür.

Anladim canim sagol bizimkindede cok bi fark etmedi acaba bazi ilaclarda oluyo ya 1 hafta falan sonra etki etmeye basliyo. Onun gibimi buda dedim ama bilmiyorum

Canim ayni surubu bende kullaniyorum bebegim 2 aylik mama yiyor bu sebepten gazli bir bebek ilk gunler kakasi i yapamayinca cok kivraniyordu doktor ilk aysa sab damla verdi sobra nurse harveys kullandik son gittigm doktor nurseyi kullanma kabiz yapar dedi debridat verdi geceleri huzursuz olan bebegim simdi daha iyi devridat ise yariyor ama bebegm sevmiyor sekeri cok geliyor sanirim doktor vana yarim olcek gunde 4 kez ver bisi olmaz dedi ama icinde yarin olcek 3 kez verin yaziyor bende tok karnina 3 kez yarim veriyorum rahatla uyuyor masallah kakasinida 2 gunde bir kendisi yapiyor ben en cok debridattan memnun kaldim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar lutfen yardim edin. Bebegimde kabizlik var 1 haftaya kadar normal deniliyo ama aci cekmeSe. Benim oglum 3 aylik ve 1 aydir kivranmaktan duramiyo. Cikaramiyo yani cok aci cekiyo. Bide gaz problemimiz var. Doktor debridat surup verdi. Kullanmaya basladim sanki daha kotu oldu daha cok agliyo bi kac gundur. Bugun 3.gunu ilaci kullanmamin bi degisiklik yok. Kullanan varmi aranizda acaba etkisini gecmi gosteriyo yoksa yavruma dokundumu bilemedimmmm...

Off ya bizimki cok fena gaz problemimiz var ucuncu ay gecer diyolar dort olduk hala ayni bu bi haftadir kabizlik ta eklendi iki gundur oyle bi agliyo ki yavrum sanki kalbime bicaklar sapliyolar bugun gliserin fitil verdi doktor yarim tane koydum kakasini yapti biraz rahatlar uyur dedim ama yok hala ayni agliyo ne yapacagimi sasirdim baska bi sorunu mu var diye aklim cikiyo . Bu arada gecmis olsun . Rezene cayi ya dA gece cayi ii geliyo gaz icin denediniz mi? Veya infacol damla ?

Off ya bizimki cok fena gaz problemimiz var ucuncu ay gecer diyolar dort olduk hala ayni bu bi haftadir kabizlik ta eklendi iki gundur oyle bi agliyo ki yavrum sanki kalbime bicaklar sapliyolar bugun gliserin fitil verdi doktor yarim tane koydum kakasini yapti biraz rahatlar uyur dedim ama yok hala ayni agliyo ne yapacagimi sasirdim baska bi sorunu mu var diye aklim cikiyo . Bu arada gecmis olsun . Rezene cayi ya dA gece cayi ii geliyo gaz icin denediniz mi? Veya infacol damla ?

Oncelikle gecmis olsun. Benim de oglum 1aylik ve onunda kaka sorunu var. Neredeyse dogdugundan itibaren annesutu+mama ile basladik yola. Mekonyumu guzel bir sekilde atti ve 6.gunune kadar hergun kakasi vardi. Sonra 2-3 gun gunde 1 defa yapti ardindan birkac defa 3gunde 1 yapti. En son 8gun olmustu kakasini yapmayali doktora goturduk lactulose surup ve gliserin fitil verdi. Fitili verince 9.gunde yapti. Su an 3.gune girdik hala yok :(
Dojtora gidene kadar hergun masajlar z.yagi rezene infacol sicak bez ve sicak banyo hepsini yaptik ama cozum degil. Benim su an aklima gelen biogaia isimli probiyotik damla. Turkiyede eczanede bulabiliyorsunuz. Kardesim kolik sorununu bununla cozmustu ogluda. Sindirim icin gerekli barsak florasinin olusmasinda yardimci. Doktorunuza danisip kullanabilirsiniz...
Ben de ilac ve fitille yaptirmaya devam edeceksem onlar yerine bunu kullanmayi dusunuyorum.
hepimize acil sifalar olsun

Allah sizinde yardimciniz olsun cok zor ya bide insan8n elinden bisey gelmiyo o kivraniyo... valla canim bu aya kadar denemedig8m kalmadi rezene biraz rahatlatiyo ama oyle etkisi olmadi.. biogai de kullandim hatta daha dunbiraktim b8zde oda cok etkili olmadi.. hatta ben fransada yasiyorum burda bi doktora yazdirmistim. Ondan sonra gittigim iki doktor bir eczaci hic onermedi biogaia yi sasirdim... turkiyedekiler cok memnun .... ama acikcqdi 2 aydir kullandim. Etkili olmadi bizde... bebekten bebege cok degisiyor bi ilac birine iyi geliyorsa birine kotu geliyo.... bu arada kaka problemimiz azaldi burda hepar diye bir su var kabizlik gideren biraz zeytin yagiyla karistirip verdim sizde sabah aksam bi cay kasigi kadar saf zeytin yagini az suda karistirip verin cok iyi geldi bize simdi duzene hgirdi. Fitilden ve ilaclardan bin kat daha iyi vede faydali... kemiklerine ve zekasina cok faydali....uzun oldu ama kusura bakmayin artik...

Allah sizinde yardimciniz olsun cok zor ya bide insan8n elinden bisey gelmiyo o kivraniyo... valla canim bu aya kadar denemedig8m kalmadi rezene biraz rahatlatiyo ama oyle etkisi olmadi.. biogai de kullandim hatta daha dunbiraktim b8zde oda cok etkili olmadi.. hatta ben fransada yasiyorum burda bi doktora yazdirmistim. Ondan sonra gittigim iki doktor bir eczaci hic onermedi biogaia yi sasirdim... turkiyedekiler cok memnun .... ama acikcqdi 2 aydir kullandim. Etkili olmadi bizde... bebekten bebege cok degisiyor bi ilac birine iyi geliyorsa birine kotu geliyo.... bu arada kaka problemimiz azaldi burda hepar diye bir su var kabizlik gideren biraz zeytin yagiyla karistirip verdim sizde sabah aksam bi cay kasigi kadar saf zeytin yagini az suda karistirip verin cok iyi geldi bize simdi duzene hgirdi. Fitilden ve ilaclardan bin kat daha iyi vede faydali... kemiklerine ve zekasina cok faydali....uzun oldu ama kusura bakmayin artik...

yok cnm hiç sorun değil. ya bende gece çayı veriyodum önceleri biraz faydasını gördük sonra yine başladı zeytinyağı mamasına kattım az bişe işe yaramadı suyla vermeyi deniyim teşekkür ederim . geçmiş olsun hepimize inşallah

Back
X