- Konu Sahibi zehram2106
-
Miracle siz neden kullanmistiniz 1 aylkken birde nasil kullniyordunuz emmeden oncemi ssonrami
Cevabin icin cok tesekkur ederim canim cok oluyo ama bi soru daha sorcam etkili oldumu sizde peki..
Arkadaslar lutfen yardim edin. Bebegimde kabizlik var 1 haftaya kadar normal deniliyo ama aci cekmeSe. Benim oglum 3 aylik ve 1 aydir kivranmaktan duramiyo. Cikaramiyo yani cok aci cekiyo. Bide gaz problemimiz var. Doktor debridat surup verdi. Kullanmaya basladim sanki daha kotu oldu daha cok agliyo bi kac gundur. Bugun 3.gunu ilaci kullanmamin bi degisiklik yok. Kullanan varmi aranizda acaba etkisini gecmi gosteriyo yoksa yavruma dokundumu bilemedimmmm...
Arkadaslar lutfen yardim edin. Bebegimde kabizlik var 1 haftaya kadar normal deniliyo ama aci cekmeSe. Benim oglum 3 aylik ve 1 aydir kivranmaktan duramiyo. Cikaramiyo yani cok aci cekiyo. Bide gaz problemimiz var. Doktor debridat surup verdi. Kullanmaya basladim sanki daha kotu oldu daha cok agliyo bi kac gundur. Bugun 3.gunu ilaci kullanmamin bi degisiklik yok. Kullanan varmi aranizda acaba etkisini gecmi gosteriyo yoksa yavruma dokundumu bilemedimmmm...
Off ya bizimki cok fena gaz problemimiz var ucuncu ay gecer diyolar dort olduk hala ayni bu bi haftadir kabizlik ta eklendi iki gundur oyle bi agliyo ki yavrum sanki kalbime bicaklar sapliyolar bugun gliserin fitil verdi doktor yarim tane koydum kakasini yapti biraz rahatlar uyur dedim ama yok hala ayni agliyo ne yapacagimi sasirdim baska bi sorunu mu var diye aklim cikiyo . Bu arada gecmis olsun . Rezene cayi ya dA gece cayi ii geliyo gaz icin denediniz mi? Veya infacol damla ?
Allah sizinde yardimciniz olsun cok zor ya bide insan8n elinden bisey gelmiyo o kivraniyo... valla canim bu aya kadar denemedig8m kalmadi rezene biraz rahatlatiyo ama oyle etkisi olmadi.. biogai de kullandim hatta daha dunbiraktim b8zde oda cok etkili olmadi.. hatta ben fransada yasiyorum burda bi doktora yazdirmistim. Ondan sonra gittigim iki doktor bir eczaci hic onermedi biogaia yi sasirdim... turkiyedekiler cok memnun .... ama acikcqdi 2 aydir kullandim. Etkili olmadi bizde... bebekten bebege cok degisiyor bi ilac birine iyi geliyorsa birine kotu geliyo.... bu arada kaka problemimiz azaldi burda hepar diye bir su var kabizlik gideren biraz zeytin yagiyla karistirip verdim sizde sabah aksam bi cay kasigi kadar saf zeytin yagini az suda karistirip verin cok iyi geldi bize simdi duzene hgirdi. Fitilden ve ilaclardan bin kat daha iyi vede faydali... kemiklerine ve zekasina cok faydali....uzun oldu ama kusura bakmayin artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?