• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Decaapeptyl 3.75 depot kullanan acill

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Selam kızlar . Dondurulmus embriyolar la transferim olacak bi dahaki adetimle. Yumurtalar toplandıktan sonra 2 adet gecirmemi istedi doktorum. Çok yumurta toplandığı için rahim kendine gelsin dedi. Ayın 5 inde adet oldum ve yasmin e basladim. Ayın 19 unda ise gonapeptyl bulamadigim için decapeptly igne aldım . Bu igne ne için ve nasıl yapılıyor. Kullanan varsa bilgi verebilir mi

Selam kızlar . Dondurulmus embriyolar la transferim olacak bi dahaki adetimle. Yumurtalar toplandıktan sonra 2 adet gecirmemi istedi doktorum. Çok yumurta toplandığı için rahim kendine gelsin dedi. Ayın 5 inde adet oldum ve yasmin e basladim. Ayın 19 unda ise gonapeptyl bulamadigim için decapeptly igne aldım . Bu igne ne için ve nasıl yapılıyor. Kullanan varsa bilgi verebilir mi
Can'ım decapeptyl yumurta baskılayıcı iğne. Yani ovitrelle nin tam tersi. Yumurta çatlamasın diye veriliyor. Daha doğrusu bana bunun için vermişti doktorum. Yumurtalar toplanmadan büyüyenler çatlamasın diye. Başka bir etkisi var mı bilmiyorum

Ama benim yumurtalar toplandı sonraki adetim ile yasmin verdi ve 19 unda bu igneyi verdi canim aklım karisti valla

Gonapeptyl decapeptyl orgalutran lucrin
Ovitrelle cetrotide bunlar yumurtalarinin son asamada olgunlasmasini sağlıyorlar canım. Çok yumurtan olmuş e2 artmış diye o ilacı vermiş e2 değeri düşük olsa ovitrelle yada pregnly verirdi hepsi aynı işe yarıyor göbekten yapılıyor canim Allah yardımcımız olsun cumlemizin

Gonapeptyl decapeptyl orgalutran lucrin
Ovitrelle cetrotide bunlar yumurtalarinin son asamada olgunlasmasini sağlıyorlar canım. Çok yumurtan olmuş e2 artmış diye o ilacı vermiş e2 değeri düşük olsa ovitrelle yada pregnly verirdi hepsi aynı işe yarıyor göbekten yapılıyor canim Allah yardımcımız olsun cumlemizin
Amin canim göbek yada kol yazmış yaptircaz artık mecbur

Back
X