benim bildiğim sadece a vitaminin yüksek doz kullanımı sorun yaratır... ama 3-4 gün kullanmaktan bişey olacağını sanmıyorum... bu arada hamile olmasan bile aldığın ilaçların prospektüslerini mutlaka okumalısın...
Canım çok sağol çok korkuyorum ben ya.
Canım ilk kez senden duyuyorum ben decaviti ilk hamileliğimde kullandım çok memnun kaldım hiç birşey olmadı allaha Şükür şimdi yine hamileyim Dr yine verdi yine içiyorum bence kimseyi dinleme o ilaç çok faydalı zararlı olsa Dr verir mi hemArkadaşlar be 9 haftalık hamileyim.7 haftalık hamileyken uzman dr bana decavit yazdı ve ben günde 1 tane olmak üzere 3-4 gün kullandım.Daha sonra başka bir dr içmene gerek yok dedi,bende bıraktım.biraz önce arkadaşımın biriyle konuştum ve o bana ilk üç ay vitamin kullanmak bebeğe zarar verebilir vb dedi. içim burkuldu,çok korktum ya bebeğe zarar verirse. Allah rızası için cvp yazın bana .
İlk uc ay viyamin icmek nasil zararli oldun allah askina doktorlar bile diyor hamile kalmadan icmeye baslayin die cok yararli bisey valla ben bu haftama kadar surekli decaviti kullaniyorum hic bir zarari olmadi ve inemli bir ilac doktor nasil icmene gerek yok dedi suan hayretler icerisindeyim :sArkadaşlar be 9 haftalık hamileyim.7 haftalık hamileyken uzman dr bana decavit yazdı ve ben günde 1 tane olmak üzere 3-4 gün kullandım.Daha sonra başka bir dr içmene gerek yok dedi,bende bıraktım.biraz önce arkadaşımın biriyle konuştum ve o bana ilk üç ay vitamin kullanmak bebeğe zarar verebilir vb dedi. içim burkuldu,çok korktum ya bebeğe zarar verirse. Allah rızası için cvp yazın bana .
Folic asite baslaman gerek nasil soylemedi alahim kafayi yicemmmbende 10 hatfalık hamileyim 7 haftalık ken doktora gittim ama hiç birşey söylemedi kullanmam gereken ilaç varmı bilmiyorum
doktora soyleyin elevit yerine baska versin elevitte domuz katkisi var .Ben de cok erken basladim vitamine.9 haftaliktim.elevit kullaniyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?