Decavit kullananlar!

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar daha 5 haftalık hamileyim sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya orada decavit verdiler . Forumda gördüm bazıları erken bazıları bende kullandım demiş siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Sonuçta vitaminin zararı olmaz diye düşünüyorum.

Canım kendi doktorunun vermesi lazım. Sağlık ocağı vermiyor normalde. Bana doktorum bugün verdi daha. 11+2deyiz. Folik asit kullanıyordum bugün itibariyle onu bıraktırdı. Zaten verdiği decavit ve demirde var folik asit. Şuan folik kullanman gerek. Doktorunu ara sor istersen. Kanda belki eksik bir şey gördüğü için vermiş olabilir de..

Bilmiyorum sağlık ocağı böyle verdi benim gibi kullanan var mı acaba :işsiz:
bana da sağlık ocağı verdi, sağlık ocağına ilk hangi hafta gidersen o zaman veriyorlar sanırım. ben 13. haftada gittim, o zamn verdi, düzenli kullanmıyorum ama, aklıma geldikçe. kullanmanda bir sıkıntı olmaz, sağlık ocağındakiler de doktor, hemşire sonuçta.

bana da sağlık ocağı verdi, sağlık ocağına ilk hangi hafta gidersen o zaman veriyorlar sanırım. ben 13. haftada gittim, o zamn verdi, düzenli kullanmıyorum ama, aklıma geldikçe. kullanmanda bir sıkıntı olmaz, sağlık ocağındakiler de doktor, hemşire sonuçta.
Evet nette başka sitelerde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gidip folik asitle beraber kullanan cokmus okudum biraz rahatladım teşekkür ederim

ilk üç ay folik asit sonra decavit sonra kan ilacı magnezyum falan da veren oluyor

Kızlar daha 5 haftalık hamileyim sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmaya orada decavit verdiler . Forumda gördüm bazıları erken bazıları bende kullandım demiş siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Sonuçta vitaminin zararı olmaz diye düşünüyorum.

bilemiyorum ama benim sağlık ocaklarına güvenim yok. decaviti 3. aydan sonra hatta 14. haftada folic asiti kesince veriyor doktor. bana gel aşı yaptır dediler aşı yaptırdım 18. haftada beni perişan ettiler. migrenim var. sol koluma aşı yaptılar şişlik iki haftadır geçmedi, damarımı oynattılar başım ağırınca kafamı duvarlara çarpasım geliyor. bence sen onlara bakma, doktor 3. aydan sonra veriyor onu

Canım kendi doktorunun vermesi lazım. Sağlık ocağı vermiyor normalde. Bana doktorum bugün verdi daha. 11+2deyiz. Folik asit kullanıyordum bugün itibariyle onu bıraktırdı. Zaten verdiği decavit ve demirde var folik asit. Şuan folik kullanman gerek. Doktorunu ara sor istersen. Kanda belki eksik bir şey gördüğü için vermiş olabilir de..
siz adanada hangi dr gidiyorsunuz?

10 haftalıkken verdi.
Fakat 2'li test için kontrole gittiğimde kullanmadığımı söyledim, değiştirdi.

Sağlık ocağındaki ebe bana verdi decavit ve folik asit verdi, kullandım.10 gün falan sonra doktora gittim ilk defa gidicektim. Doktorum decavit i şimdilik kullanma sadece folik asit kullan dedi şimdide 3 aydan sonra doktorum balık yağı verdi bu isteğe bağlı ama çok faydalı reçetesiz 69 TL aldım ben. Decavit bir de pembe bonibona benzeyen hap verdi vitamin herhalde hatırlamıyorum adını:anneadayı:

Demirdir o pembe olan bonibona benzeyen :) kızlar aklınızda olsun 3-4 vitamin değiştirdim hepsinde de kustum beni süründürdü yataklara düşürdü bıraktım, en son vinalac kullanmaya başladım, rahatsız etmedi, benim gibi diğerlerinden rahatsız olanlara burdan duyurmuş olayım, bu vitaminde mide bulantısını engelleyen bi madde varmış eczacı dedi ve zencefil varmış

Doktor banada decavit kullan dedi ama 15. Haftadayım ve decavit içerisinde folik asit var,. Ben folik asşt kullanmayı 12. Haftaya kadar gerekli diye biliyorum, ve 12. Hafta folik asit almayı bıraktım. Şimdi doktor gebeliğin sonuna kadar decavit kullan dşyor. Kafam karıştı ????

Aile hekimi bana da decavit verdi ama kadın doğum doktorum kullanmamamı söyledi içinde tartışmalı uygun görmediğim bi madde var demişti . Hamileliğim boyunca içmedim 12.haftaya kadar folik asit sonrasında da sadece gynoferro sanol kullandım

Doktorun verdiyse kullan, demekki senin için bu dönemde kullanman önerilmiş. Kadın doğum doktoruna danış.

Back
X