decavit, monovit icmeli miyim?

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
Kizlar mrb bugun aile hekimligine gittim kan testi yaptirdim tekrar degerim yukselmismi diye muayene falan yok bana decavit.ve monovit diye iki ilac verdi ordaki hemsire bunlari kullan dedi vitaminmis daha onceden folik asit.vermisti dr ama mideme iyi gelmedigi icin birakmak zorunda kaldim bu ilaclari icmeli miyim? Aranizda kullanan varmi?

ben decavit kullanıyorum mide bulantısı yapıo biraz ama içerik olarak çok zengin. bence kullanmalısın.

ben de decavit kullanıyorum ama doktor verdi yani öyle muayenesiz değil. istersen bi doktoruna danış derim.

Kizlar mrb bugun aile hekimligine gittim kan testi yaptirdim tekrar degerim yukselmismi diye muayene falan yok bana decavit.ve monovit diye iki ilac verdi ordaki hemsire bunlari kullan dedi vitaminmis daha onceden folik asit.vermisti dr ama mideme iyi gelmedigi icin birakmak zorunda kaldim bu ilaclari icmeli miyim? Aranizda kullanan varmi?
Monoviti bilmiyorum ama decaviti kullanmalisin folic asitte icmemissin decaviti mutlaka kullan canim vitamin kontrol gerektircek bisey yok butun hamileler decavit veya elevit kullaniyo icin rahat olsun

Decavit kullanıyorum 14.haftadan beri. Ayrıca kan ilacı balık hapı kalsiyum tabletide cabasi :)kullanmalisin multivitamin çünkü. Içinde folik asit te var

Merhaba balik hapi olarak ne kullaniyosun dogumunada az kalmis ne guzelll Allah kucagina sag salim almayi nasip etsinn :)
Krilom diye bi kapsül. 1kez içtim henüz bebegin kilosu azmis :)benmde iştah yok kilo alamıyorum ağrı sancı derken hayırlısiyla bi sona ulassaydim:) şimdi daha az haftali birini görünce diyorum bende birzamanlar 4haftalik 10 16 haftaliktim diye. Vakit hiç geçmeyecek gibiydi :KK43: allah sizede göstersin hemen geçsin vakit bebeginize kavusun inşallah :)

X