Kizlar hiç kimse kullanmiyormu bu ilaci
Bende kullanıyorum ama rahatsız etmedi. Gece yatarken kullan istersen vitamin o bebegin için çok faydalı
Önceleri zorlanıyordum alistim yutuyorum artık. Nasıl icebiliyor san öyle devam et bence önemli çünküKirarakmi iciyorsun yoksa yutabiliyormusun canim?
Tmm canimÖnceleri zorlanıyordum alistim yutuyorum artık. Nasıl icebiliyor san öyle devam et bence önemli çünkü
Agizda biraktigi tat iğrenç otesi ne yersen ye gecmiyorBunu bende kullaniyordum ama hic haturlamiyorum 4 sene onceydi
Büyük diye mi giriyorsun
Ama kirarsan her ilacın tadı igrenctir
Büyük ama yutması basit bir ilaç çünkü kireçli diye tabir ettiğimiz ilaçlardan değil
Bol su ile bir defada icersin
Ne zamandır kullaniyorsun biraz psikolojik olmuş sana sanirim7 aydir kullanıyorum hiç öyle hissetmesini
Bence balık yağının tadını almadan buna haksızlık etme;:)))))
Tesekkur ederim canimBende kullanıyorum 15 gün oldu ama herhangi bi tadı yok ya sadece fazla büyük yutarken zorluyo insanı
Allah tamamına erdirsin inş hamileliğini daha çok basindasin zaten canim ekstra midem hassas bence kesinlikle kırma. Augmentin büyük ama çok koku falan olmaz bunda tonla vitamin var karışıyordu,bak kirmazsan tadını algilamazsinCanim daha cok yeni 2 gundur.. Bana kirec gibi geliyor tadiinan augmentin antibiyotik tadi daha iyi...
Bademciklerim biraz buyuk sanirim ondan bide nefes boruma kacicak endisesi en minik hapi bile kiriyrm... Agzimdaki tat gecsin diye kac bardak su iciyrm biseler atiyorum agzima ama midem kalkiyor
Allah tamamına erdirsin inş hamileliğini daha çok basindasin zaten canim ekstra midem hassas bence kesinlikle kırma. Augmentin büyük ama çok koku falan olmaz bunda tonla vitamin var karışıyordu,bak kirmazsan tadını algilamazsin
Bu ilacin içeriginde domu jelatini kullanildigini iddia eden bi bayan vardi b ne kdr dogru bilemiyorum ama söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?