- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi delight521
Kızlar ex arkadaşımın yaptığı anlam veremediğim şeylerden bahsedeceğim.Bizim ilişki başta güzeldi bağlandık hemen ciddileştik arkadaşlarımıza söyledik.Sonra bazı şeyler ters gitti ama biz asla kopamıyoruz.Bir şekilde bu ilişki aylarca devam etti.O kadar bağlandım ki ona.Ayrılamıyordum.Hayatım kaydı sanıyordum ayrılacaksak.Aylar geçti kendimi dinledim izledim tarttım ayrıldım.Bu kişi ondan vazgeçeceğimi düşünmüyordu.Ben affederim sanıyordu.Hatta kavgalarımızda öyle hakaretler ediyordu ki kanınız donar.Sonra özür dilese ne fayda.Ben onu bırakamam sanıyordu öyle bir bıraktım ki.Sen kimsin bana o lafları ediyorsun?Ama seviyodum da ayrıldım ya içim gitti.Sonra alıştım iyileştim.Haftalar sonra pat diye yanıma geldi emrivaki.Seni seviyorum senden başkasıyla olamamlar falan.Ertesi gün ne bir mesaj bir şey yok.Ya dedim sen dalga mı geçiyorsun benimle.Bana verdiği cevap ne olsun tamam bu sefer tamamen çıkıyorum hayatından.Beynimden vurulmuşa döndüm.Engelledim sonra aradım beyefendi açmadı bile aramamı mesajlarıma dönmedi.Her yerden engelledim.Aylar geçti bana yazıyor dönmüyorum.Dönmeyecem de.Ama başlarda gerçekten sevdiğini hissediyordum.Bir ilişkinin böyle basitleşmesi değersizleşmesi çok kötü.Allah kimsenin karşısına böylelerini çıkarmasın çok da manipülatif oluyorlar en hassas yerinizi anlayıp ordan gidiyorlar.Dikkat edin her şeye.Daha anlatmadığım o kadar şey var ki...İlahi adalet diyorum