Yani mesela deden ve nenen nerde tanismis? Okul okumuslar mi? Bunlari merak ediyorum. Sonucta o zamanlar köydelerse eğer büyük ihtimalle dedenizin bile tanidigi biri. Köy agasi mi olur artik, bir komsulari mi olur ya da bir akraba mi olur. 50 yil once nerde yasadiklarini ogrenip, onlara yakin kimlerin de orda yasadigini bulup kafanizda bir degerlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
evet nenemle dedem koyde yasiyordular , yani gercek dedem belki koyde yasiyor olabilir eger hala hayattaysa
Bu dede anne dedemiz mi baba dedemiz mi...
Anne yazmisiniz...niye nene diyorsunuz anneanne sen ...nene baba annesine deniyor...kafam karıştı yahu
anne dedemiz
Zor iş bulunmaz. Belki dedeniz vefat etmiş bile olabilir.
evet olabilir ama insallah oyle degildir tanimak isterim
DNA testi için hem dedenizden hem annenizden kan alınıp bakılması lazım.. DNA testi yapıldıysa dedeniz nasıl hala bu durumu bilmiyor ? ve siz nasıl öğrendiniz ? Anneniz gerçek babasını aramayacak anladığım kadarıyla siz neden arayasınız ki dedenizi? zaten kendiniz söylüyorsunuz dedemi çok severim diye..Hiç kurcalamaya gerek yok,bu vakitten sonra yaşlı başlı adamın da hayatını zehir etmeye gerek yok.Konu doğruysa tabi, zira çok yavan kalmış konunuz...nasıl öğrendiniz,anneniz nasıl öğrendi hiç birini yazmamışsınız.
sac telide olabilir hatta su ictigin bardagan kenarindan bile dna testi yapilir , kan almak zorunda olsak dedemde merak ederdi napacaksiniz kanimi diye . annem gercek babasini bulmayi benden cok istiyor ve arastirmak istiyor . yasli basli adamin hayati zehir olmasini bende istemiyorum bu yuzden ogrenmesini istemiyorum . keske yalan olsaydi konum neyin kafasiyla sahte konu acim . annem nasil ogrendi soylemedi ben annemden ogrendim .