- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 123
evet nenemle dedem koyde yasiyordular , yani gercek dedem belki koyde yasiyor olabilir eger hala hayattaysa
anne dedemiz
evet olabilir ama insallah oyle degildir tanimak isterim
sac telide olabilir hatta su ictigin bardagan kenarindan bile dna testi yapilir , kan almak zorunda olsak dedemde merak ederdi napacaksiniz kanimi diye . annem gercek babasini bulmayi benden cok istiyor ve arastirmak istiyor . yasli basli adamin hayati zehir olmasini bende istemiyorum bu yuzden ogrenmesini istemiyorum . keske yalan olsaydi konum neyin kafasiyla sahte konu acim . annem nasil ogrendi soylemedi ben annemden ogrendim .
Evet bu dediklerinden bazı testler yapılıyor ancak oranlar nedir?Bu çok önemli!
Ayrica nene ve dede aynı köylü mu(evlenmeden önceki yaşadıklarıyer bakimindan) ya da akraba evliliği var mı?
Ve anne baban içinde aynı sorular önemli? Ve anneniz ilk çocuk mu? Evlendik leri gibi mi anneniz olmuş?
Gerçek dedeninkimoldugunu oöğrenmenin enkesin yolu neneye soracaksiniz mecbur dedenin olmadığı vakit.inkar ederse dna testi yaptirdigi nizi söylemezse öğrenmek için dedeye sormanız gerektiğini soyleyin.Ve söyleyen kadar yanından ayrılmayın. O anki ruh hali ile birsey yapmasın kendine.Onun için başta güzellikle aranızda sır olacağını kimseye soylemeye cebini söylemeniz lazım. Bu yaştan sonra rezil olmak istemeyecektir.
Yalnız anneniz kimden öğrenmiş. Bu olayı bildiğin göre kimin olduğunu da biliyordur.Ve bence bu aldatma olayı o kadar da sır değil annen öğrendiğini göre. Anneden mutlaka o kişiyi öğrenip onu sıkıştırma lazım. Neneye sormadan önce. Kadın yaşlı direk sorsanız kaldıramayabilir de.