- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Nereden nem kapacağını bilemeyen yurdum insanı.. Sanki peygamberimiz magarada yıllarca ilkel bir yaşam sürmüş sanki ben direk onu hedef göstermişim. Magaradan kastım gelişememiş insan kesimiydi. Ben yazarım, nasıl algıladıgınız ise sizi bağlar. Polemiğe girmeyeceğim.Saygi duyma saygi bekle bu nasil bir celiskidir.Magarana geri don ne demektir arkadasim sorarim.Peygamberi magraya siginan bir ummetiz.bu neyin asagilamasi
Kafa ayni kafa ben biliyrm canin senin zihniyetindekileri yurdum insaniymus kurban ol o yurdum insanina ilkel yasammis sana bir carsafli sunarim okudugu kitabin sayisini bilmezsin ilkellik diye seni yalar yutar bu dis gorunuse gore yargilamaktir arkadasim ben buna kiziyrmNereden nem kapacağını bilemeyen yurdum insanı.. Sanki peygamberimiz magarada yıllarca ilkel bir yaşam sürmüş sanki ben direk onu hedef göstermişim. Magaradan kastım gelişememiş insan kesimiydi. Ben yazarım, nasıl algıladıgınız ise sizi bağlar. Polemiğe girmeyeceğim.
Kafa ayni kafa ben biliyrm canin senin zihniyetindekileri yurdum insaniymus kurban ol o yurdum insanina ilkel yasammis sana bir carsafli sunarim okudugu kitabin sayisini bilmezsin ilkellik diye seni yalar yutar bu dis gorunuse gore yargilamaktir arkadasim ben buna kiziyrm
Birazdan "seriat gelecek"diye nara da atarlar. Birde o şeriatin bir sayfasinda bile yeri olmayan kuranda oldugunu savunurlar. Ki o şeriat sadece emevi siyasetidir.Sesli harflerinizi de laikler mi çaldı ne oldu ? Nasıl yazmak o ?
Sesli harflerinizi de laikler mi çaldı ne oldu ? Nasıl yazmak o ?
Sen seriati bir arastir kelime anlamini ondan sonra yaz saf yahu saf kensi lafiyla rezil oluyor.Seriat Allahin hukmudur.Hukum kurandaki hukumlerdir.Farzlar kapişşşBirazdan "seriat gelecek"diye nara da atarlar. Birde o şeriatin bir sayfasinda bile yeri olmayan kuranda oldugunu savunurlar. Ki o şeriat sadece emevi siyasetidir.
Baydilar artik onlar yazsin biz yazinca onlar hakli onlar yazinca yine onlar hakliProvakatör bunlar.. Ciddiye almak bile saçma. Amaç belli
PARDONNNNN SIZI CIDDIYE ALMISIM INSAN OLARAK FAKAT YANILMISIM
"Kandırıldık.. Bizi önce Allah sonra halkımız affetsin"dediler ya.. Yaradanı bilemeyiz tabi affettimi lakin bu zihniyet "bize müstehaktır padişahım çok yaşa"dedi. Cözüm süreci diye pkk ile masaya oturup pazarlik yapip hendeklerin kazilmasina sebep olan da sanki bizdik. Ee ne diyelim hayırlı müstehaklar olsun.Ölüyorum gülmekten. Valla. Eskiden sinirlenirdim artık sinirlenmiyorum. Fetö' cü demiş provakatör demiş hahahahha yahu Fetö' yü biz senelerdir dilimize doladık, imamın ordusu dedik, kötü bu adam diye bas bas bağırdık, mürit olmayın dedik o zaman naaaaaapıyordunuz bana samimi şekilde bir cevap verin verebilecek misiniz bakalım :))))) Şimdi diyorlar ki PKK kılar Hayır der hahahahayt yahu PKK yı meclise kim soktu davul zurnayla ? E yine sizin parti. Aa ama çok pardon siz kandırılmıştınız. Siz hep kandırılıyorsunuz zaten.
Ölüyorum gülmekten. Valla. Eskiden sinirlenirdim artık sinirlenmiyorum. Fetö' cü demiş provakatör demiş hahahahha yahu Fetö' yü biz senelerdir dilimize doladık, imamın ordusu dedik, kötü bu adam diye bas bas bağırdık, mürit olmayın dedik o zaman naaaaaapıyordunuz bana samimi şekilde bir cevap verin verebilecek misiniz bakalım :))))) Şimdi diyorlar ki PKK kılar Hayır der hahahahayt yahu PKK yı meclise kim soktu davul zurnayla ? E yine sizin parti. Aa ama çok pardon siz kandırılmıştınız. Siz hep kandırılıyorsunuz zaten.
nedir itirazınız.Asıl Bu gibi birkaç görgüsüz cahil sürüsü yüzünden tüm İslâm alemini aynı topa koyup küfreden densiz zihniyet'ten Nefret Geldi..... ! Bi bitin artık bencede Ağzı olan açmış ağzını yok Osmanlının kölesinin torunu yok vergisini bilmeyen bilmem ne azıcık üsluplu olun ya bu kadar belli etmeyin zehrinizi.
nedir itirazınız.
genelevlerden o zaman da vergi alınırdı şimdi de alınmaya devam ediliyor.
sorun nedir
yanlış nerededir sözlerimde
tamam da bu çiftin sarılmasının Osmanlı torunu olunması ile alakası nedir?Banane genelevinden bilmem nesinden ya bu zihniyeti yada yönetim sistemi bilmem nesini savunmamı falan mı bekliyosunuz? Hangi millet dört dörtlük ki şu zamanda? O anlatılan yazılan çizilen hükümdarlıklarda bizzat sen yada ben mi yaşadım ki körü körüne savunalım? Benim itirazım bu zihniyete işte. Sen benim dedemin dedesine küfretsen ben nerden biliyim haksız olmadığını? Benide mi dedesinin dedesiyle bir tutucaksın?
Videoyu izlediniz mi bu arada? Konuşan itiraz eden adam videoyu bizzat kendisi çekmiyor farkettiniz dmi? Ordamıydık peki hali durumu mevzuyu yerinde gördük mü? Belkide orda herhangi bir çift uygunsuz hallerde bulundu oladabilir bu zamanda hiç şaşırmam. Ama lütfen artık oranın bir otobüs olduğunu oraya ailelerin çoluk çocuğun bindiğini ve bu durumun rahatsız olunası ihtimal bir durum olduğunu hatırlayalım. Kalkıpta tek taraflı kirletmeyelim zihinlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?