- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
10 gün önce babamın babasını yani dedemi beynine atan pıhtıdan dolayı kaybettik.Kendisinden nefret etmezdim ama aman aman da sevmezdim küçükken kardesimle ikimizi sevmedi amcamın oglunu sevdi hep ayrımcılık yaptı yüzümüze bile derdi burak torunum bir baska diye sevgi dilenirdik adeta baktik bizi sevmiyor sonra biz de o yok gibi davrandık sadece annemin babasını dede bildik sevgimizi ona verdik bayramdan bayrama ne bileyim 3 4 ayda bir falan gider olduk.Ölmeden 2 ay önce falan görüsmüştük yemege gitmistik kızımı görmüştü hep görmek istiyordu zaten sevdi falan güzel ayrıldık.Ölüm haberi geldi cenazesine gittim pek sevmem dememe rağmen çok agladım. 10 gündür her gece rüyamda dedemi görüyorum gözümü kapattıgım an dedemin yüzü gözümde yasarkenki hallerini bizim evimize geldigini babannemin evde yalniz kaldıgını falan bir hocaya sordum dua istiyor olmalı dua oku dedi okuyorum da.Sürekli dedemle ugrasıyorum gece bir uyanıyorum kan ter icinde nefes nefese kalmışım sonra ağlama hissi geliyor balkona çıkıyorum bu soğukta sabaha kadar balkonda duruyorum bilincalti mıdır yoksa panik atak mi oldu nedir bu ya kafayi yiyeceğim artık