- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
7ay oldu onu kaybedeli. Cenazesine bile gelemedim. Çok kiymetliydi bizim için belki baba olmayi becerememisti ama dünya tatlısı bi dedeydi o. Torunları için herseyi yapabilecek bi insandi. Biz daha minikken 2agac arasina hamak kurar saatlerce bıkmadan usanmadan bizi sallardi. Hatta ninniler söylerdi bize. Susun garip kuşlar ötmeyin susun yavrum uyusun...
Her mutlu bizimle sevinip sevinçten aglardi. Ne zaman gitsem sandalyesinde güneşlenirken bulurdum onu. Bahçe kapısından girdigimde ohhh şükür derdi anam gelmis. Ben onun anasiydim anasinin adiydim. ne nisanima gelebildi ne de dugunume. Oysa ki hayallerimiz vardi karşılıklı çifte telli oynayacaktik.
En cok canimi yakan da bayramlar oluyor. Eksikligin hep farkediliyor. Sanki bi yerden çıkıp geleceksin diye bekliyoruz hep. Ama gerçek hatirlaninca daha da bi yanıyor canımız
Ben yine gelemedim dedem mezarına çünkü seni orda görmek ismini orda okumak daha kabullenememisken o kadar zor geliyor ki nasıl geleyim yanına
Kızma bana olur mu simdi o ninniyi söyleme zamani bizde galiba...
Susun garip kuşlar ötmeyin susun dedem uyusun...
Uzun oldu ama icimdekileri paylasmak istedim sadece
Her mutlu bizimle sevinip sevinçten aglardi. Ne zaman gitsem sandalyesinde güneşlenirken bulurdum onu. Bahçe kapısından girdigimde ohhh şükür derdi anam gelmis. Ben onun anasiydim anasinin adiydim. ne nisanima gelebildi ne de dugunume. Oysa ki hayallerimiz vardi karşılıklı çifte telli oynayacaktik.
En cok canimi yakan da bayramlar oluyor. Eksikligin hep farkediliyor. Sanki bi yerden çıkıp geleceksin diye bekliyoruz hep. Ama gerçek hatirlaninca daha da bi yanıyor canımız
Ben yine gelemedim dedem mezarına çünkü seni orda görmek ismini orda okumak daha kabullenememisken o kadar zor geliyor ki nasıl geleyim yanına
Kızma bana olur mu simdi o ninniyi söyleme zamani bizde galiba...
Susun garip kuşlar ötmeyin susun dedem uyusun...
Uzun oldu ama icimdekileri paylasmak istedim sadece