- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben annemin babasini cok az tanidim. Ve hatirladigim kadariyla o bize cok iyi davraniyordu ama kucuktum ve ölümün ne olduğunu bilmiyodum. Şimdi gun gectikce insanın canını dahada acittigini anliyorumYok o acı hiçbir zaman unutulmuyo yokluguna alişamıyosun o benım annemın babası çok sahıp çıktı hepımızı sevdi ama babanın babası ölse bır damla gözyaşım akmaz babamı sevmıyo bızıde sevmıyo bız öldugumzde oda aglamaz
Eminim size fazlasını yapardı dedeniz. Bende böyle bi dedem olduğu için şanslı oldugumu biliyodum ama kaybetmeyi hic dusunemedim. Hep yanimda olur sandımYinede sukredin, dedenizi tanimissiniz ve zaman gecirmissiniz.
Ben iki dedemide goremedim. Dede kelimesini hic kullanmadim.
Eksiklik yok aslinda yuregimde bunlari yazarken, cunku dede sevgisi nasildir hic tatmadimki eksikligini hissedeyim.
Ama annem cok anlatir dedemi, cok iyi yurekli birisiymis. 7 tane kizi 2 tane oglu varmis, koy yerinde sehre gitmeden once liste yaparmis kizlarima alinacaklar diye. Tek tek yazarmis. Su kizima kirmizi papuc, su kizima sari corap.
Gorebilseydim keske boyle bi adami diyorum.
Mekani cennet olsun dedenizin.
Amin insallah. Bende evine gidip onun yatagini bos bulana kadar öldüğünü kabullenemedim. Hala kabullenmekte zor geliyoÇok duygulandım bende yakın Zaman'da dedemi kaybettim . Ve yurt dışında olduğum için gidemedim son kez bile görmedim ... Mekanları cennet olsun![]()