• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedem'in Üvey Kızı ve Teyzem

Sanirim annenin babasi 2.kez evlendi ve bir uvey teyzen var?
Oz olan kardesler bu teyzeyi sevmiyor?
Teyze de dedeni sevmiyor? Annesi bosansin istiyor?

Ve oz kardesler, uvey teyze ile arana mesafe koy diyor?
Bu kadarını nasıl anladınız? Maşallah vallahi. Ben hiçbir şey anlamadım 😂😂

WOMAN WOMAN hanımın da dediği gibi ağır trollsun canın sıkıldıkça burda konu açıyorsun, bir de seni ilgilendirmeyen insanlar için teyzem dedem falan. Yahu bir uğraş bul kendine 29 yaşında kadınsın. Bu kadar boş beleş yaşama. Tlc de ağır yaşamlar var onu izlesen yemin ederim daha dolu hayat yaşarsın. Ne zaman bdv ye girsem konun var. Senin yüzünden ban yemiştim. Geri geldim bugün yine senin konun

Ben neden birsey anlamadım yorumlara bakım olayı anlarım dedim yorumlar da da kimse anlamamış 🤣

WOMAN WOMAN hanımın da dediği gibi ağır trollsun canın sıkıldıkça burda konu açıyorsun, bir de seni ilgilendirmeyen insanlar için teyzem dedem falan. Yahu bir uğraş bul kendine 29 yaşında kadınsın. Bu kadar boş beleş yaşama. Tlc de ağır yaşamlar var onu izlesen yemin ederim daha dolu hayat yaşarsın. Ne zaman bdv ye girsem konun var. Senin yüzünden ban yemiştim. Geri geldim bugün yine senin konun
Göz ardı et kız yine banlanacaksınız bak benden söylemesi 😁

Konudan anladığım kadarıyla teyzeden başka haklı kimse yok.
Ben niye babamın sonradan evlendiği kadına bakıcam, kendi öz kızı hem bakmayacak, hem car car bana hakaret edecek üstüne gönderdiğim halde bana geri gönderecekler.
Teyzeyle dede aynı evde mi yaşıyor?
Neden sürekli kadına geri gelip duruyor yeni eş?

Eşim konusunda haklısın.Esimle görüşüp gorusmeyecegime kimse karışmamali.Ben şuan babam kesinlikle istemiyor ama eşimden de cesaret göremiyorum.Annesinin sözünden çıkamayan adam.
Hani ayrılmıştın Nuranka yine mi kocan oldu 😃😄 adamı sal artık takıntı yaptın

Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?
Teyzen dedenle mi yaşıyor o nedenle mi üvey annesine bakmak zorunda kalıyor?

En iyisi senin dedeye başka birini bulalım kökünde çözülmüş olur olay.

Back
X