• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedem'in Üvey Kızı ve Teyzem

Eş -nikahlı ama nişanlı gibi- ailesi bitti sıra sizin aile fertlerinde mi? Sanki film-dizi çekiliyor da kast tanıtımı gibi. Karakterler ve senaryodaki yerlerini açıklıyorsunuz. Her hafta konular açıp o şunu demiş, bu bunu demiş yazmanızın anlamı ne? Sizin derdiniz sorununuz olsa yazalım söyleyelim ama dıdısının dıdısı konularını niye açıyorsunuz?

Bakın bazı yorumlarınızda sizinle empati yaptım, hiç bir genç kadının yaşamasını istemem sizin yaşadıklarınızın. Ama siz de biraz artık silkinin de hayatınızı bir düzene koyun. Hala çalışmıyor musunuz? Durumum iyi babamın malı mülkü var diyorsanız çok yazık. İş bulun çevre edinin, kurs hobi falan yapın bir şeyler. Bu genç yaşta kendinize açtığınız yetmiyor bir de milletin derdine dertleniyorsunuz. Bak hastalanmışsınız bile.

Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?
Üvey de olsa aile, bağ var arada, yarın onlar iyi olur sen kötü olursun, beni hiç enterese etmez sizin sorunlarınız de.

Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?
Hayatınızda "şu şunu demiş, bu bunu demiş"ten başka eğlenceniz yok mu acaba diye düşündüm okuyunca.
Kendi hayatınız çok mu boş?

Makat bölgemde şişlik vardı.Dr teşhis vermedi.Catlak oalbilir dedi aslında girmek hiç istemiyorum sadece hastaligimin ne olduğunu bilip tedbir almak için giricem.
Karnında çok gaz olur çıkışta.. eve gelince sırt üstü yat bebek gibi dizlerini bük karnını ovala gaz çıksın yoksa çok sancın olur.. geçmiş olsun

Pek bir şey anlamadım. Kafam karıştı. Tek diyeceğim sen pek karışma kafan rahat olsun.

Back
X