- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kitap sizin eve yakışmıyor dediniz.Sadece babamın 2 kitaplık dolusu kitabı var.
Canim okumuyosan neden sende duruyor anlaminda dedi o
Ustumu basimi parcalayacagim simdia wuywys
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitap sizin eve yakışmıyor dediniz.Sadece babamın 2 kitaplık dolusu kitabı var.
Teşekkür ederim.İşle birlikte bir düzen geliyor gerçekten. Umarım gönlünüze göre en kısa sürede bulursunuz Nuranka![]()
Arada okuyorum.Canim okumuyosan neden sende duruyor anlaminda dedi o
Canim okumuyosan neden sende duruyor anlaminda dedi o
11.30 giricem.Tedirginim uykum yok.İlacimi da düzenli kullanmadım.Korkuyorum.Neyse konuyu dagitayim daha fazla uzamadan. Kolonoskopi nasıl geçti E elifnurbeyza
Çok kısa sürüyor merak etme. İçini ferah tut. Neden kolonoskopi oluyorsun11.30 giricem.Tedirginim uykum yok.İlacimi da düzenli kullanmadım.Korkuyorum.
Makat bölgemde şişlik vardı.Dr teşhis vermedi.Catlak oalbilir dedi aslında girmek hiç istemiyorum sadece hastaligimin ne olduğunu bilip tedbir almak için giricem.Çok kısa sürüyor merak etme. İçini ferah tut. Neden kolonoskopi oluyorsun
Üvey de olsa aile, bağ var arada, yarın onlar iyi olur sen kötü olursun, beni hiç enterese etmez sizin sorunlarınız de.Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?
Hayatınızda "şu şunu demiş, bu bunu demiş"ten başka eğlenceniz yok mu acaba diye düşündüm okuyunca.Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?
Sanatçı burda ne anlatmak istemiş
Ya bizi de enterese etmiyor Nur onu da anla..bu kadar detay vermeÜvey de olsa aile, bağ var arada, yarın onlar iyi olur sen kötü olursun, beni hiç enterese etmez sizin sorunlarınız de.
Karnında çok gaz olur çıkışta.. eve gelince sırt üstü yat bebek gibi dizlerini bük karnını ovala gaz çıksın yoksa çok sancın olur.. geçmiş olsunMakat bölgemde şişlik vardı.Dr teşhis vermedi.Catlak oalbilir dedi aslında girmek hiç istemiyorum sadece hastaligimin ne olduğunu bilip tedbir almak için giricem.
Pek bir şey anlamadım. Kafam karıştı. Tek diyeceğim sen pek karışma kafan rahat olsun.Dedem'in eşi rahatsizlaninca teyzem isim takayım. Ayşe diyeyim.Ayse ablaya gel anneni götür biz bakamıyorum demiş.Aydin'da oturuyorlar.Kadin geldi.Annesi hastaneden çıkınca ikisini biz Aydın'a götürdük.Dedemin eşi de teyzemi sevmiyor.Teyzem de inatçı buluyor onu inatciligi var biraz.Hastaneden randevu alınıyor gideceği gün vazgeçiyor.Sonra hastayım diyormuş.Kizi Aydin'a gittikten sonra teyzeme ağır konuşmuş.Halbuki güzel agirlandi kadın elini bulasiga sürmedi.Yemek yapmadı.Misafir gibi davrandık.Teyzeme anneme bakmadiniz diye hakaret laf söylemiş.Bende sosyal medyada Ayşe abla ekli arada görüşüyorum.Teyzem samimi olma hepimize laf söyledi diyor.Ama ben kötü bir kelimesini duymadım.Dayim tekrar dedemin eşini Aydın'dan getirdi.Teyzeme evliler ayrı olmazlar ki dedim.Bosansinlar diye konuşuyor.Ne kadını ne kızını sevmiyor.Kimse bakmaz kadın yaşlı ben bakmak zorunda kalıyorum diyor.Kizina hangi yüzle anneni gönderiyorsun demiş.Dedemin eşi damadi ile de anlaşamıyor.O yüzden kızı da tek evladı annesini göndermeye çalışıyor.Teyzem her aradığınde ne paylaşmış Ayşe gorusuyormusun aman konuşma onunla yapıyor.Babama anlattım.Teyzen orada istediği gibi karışmayacak ondan istemiyor diyor.Dedemin eşine de inatçı diyor.Teyzemin lafıyla bu aileye mesafe koymali miyim ?