• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedem'in Üvey Kızı ve Teyzem

Bak bu detay önemliydi cidden😬 şu an anamın evinde uyumadan önce kız kardeşimle yaptığım hayati konuşmalar.
Bana boşanma mevzusu açıyor birde teyzem.Ne zaman dava açılacak diye.10 dk zor konustum.Normalde 1 saat konuşuruz.Ardindan annemin arkadaşı aradı.1 saat onunla konuştum.

Bakıma muhtaç kadınla 82 yaşındaki adam evliliğini kim yaptırdı tövbe estafur. Evlilik yaparken bu tutulma geliyor galiba size genel olarak
3 4 senedir evliler o zaman bu kadar hasta değildi ikisi de.Biraz daha iyiydi.Simdi dedemin çocuklarının kimisi umursamadı.Kimi istemedi.Kimi iyiki evlendin dedi.Hayatta 6 çocuğu var.

Dedenin eşi , yani üvey anne rahatsız. Teyzenin de üvey anne ile arası iyi değil. Üvey anneyi inatçı buluyor. Üvey annenin öz kızına, annesini gelip almasını söylüyor. Kızı gelip alıyor fakat sonra teyzeye söyleniyor, anneme bakamadınız diye. Üvey anne ile, damadın da arası değil, öz kızı o yüzden annesini evden göndermeye çalışıyormuş. Bunun üzerine, nuranka'nın dayısı, üvey anneyi eve geri getiriyor. Teyze, dede ile üvey annenin boşanmasını istiyor.
Bu da benim anladığım 😂
Sen bunu nasil anladin 😵‍💫

Back
X