Dedeniz yasindaki adam tacizde bulunsa ne yapardiniz :(

Evet sen durdukça artarak devam eder, öyle bir durum hal alır ki üstelik sen haksız duruma düşebilirsin. Önceden önlemini al.

Böyle birsey nasil uygun dille anlatilir ki patrona,sasirdim ya,ama bir daha görmek istemiyorum da o müsteriyi yoksa insanlara olan güvenim tamamen gidecek.

Biz kadınlar tacize sessiz kaldığım sürece haklı iken haksız düşmeye mahkumuz malesef... Neden bu kadar korkaksınız anlamıyorum !!

Böyle birsey nasil uygun dille anlatilir ki patrona,sasirdim ya,ama bir daha görmek istemiyorum da o müsteriyi yoksa insanlara olan güvenim tamamen gidecek.
Direk gidersin bir daha o sapık herife gitmiyorum başkasını yollayın dersin.Sen olayı hafifletip anlatırsan alttan alırsan ne kadar ciddi olduğunu anlamaz.Üste çık cazgırlık yap biraz ki anlasın ne kadar tahammülsüz olduğunu bu konuda.Tavrını net koy ortaya.Ya özür dilerim ama ailenin yüzüne bakarken aklına gelip üzülmüyor musun bu durumu?Yarın bir gün aynaya bile bakamazsın devam ederse.Korkma,korkarsan üstüne üstüne gelir dünya.Lütfen silkelen biraz da ne çetin ceviz uğraşılmaz bunla desin tacize yeltencek olanlar bile.Bak bir de şöyle düşün; adam senden cesaret aldığını düşünerek bunu ilerletse sağa sola da seni anlatsa al işte piyasa da adın bir de k...ra çıkar (Allah vermesin) Lütfen bir gün daha bekleme lütfen!

Adamin günahini almiyayim diyorum ve cok düsünüyorum,bir arkadasta sormus ya hani bu taciz mi...degil mi anlattiklarim taciz?:26:

Vicdanimin sesinde bogulmamak icin sonradan.

"Dedeniz yaşındaki adam tacizde bulunsa ne yaparsınız?" diye soruyorsanız bu tacizdir,tonton bir amcanın torununu sever gibi size takılması değildir sanırım..
Kaldı ki amca sizi şirin bulup,size takılıyor olsaydı bunu anlardınız değil mi?
Vicdanınız size taciz mi? eminmisin ?diye soruyorsa sizin yanlış anladığınız aşikardır...

"Dedeniz yaşındaki adam tacizde bulunsa ne yaparsınız?" diye soruyorsanız bu tacizdir,tonton bir amcanın torununu sever gibi size takılması değildir sanırım..
Kaldı ki amca sizi şirin bulup,size takılıyor olsaydı bunu anlardınız değil mi?
Vicdanınız size taciz mi? eminmisin ?diye soruyorsa sizin yanlış anladığınız aşikardır...

Cok saskinim, galiba yasli basli bir insandan beklemedigim icin mi acaba diyorum.

ama size anlattiklarimdan siz bile evet taciz diyorsunuz görmediginiz halde, o halde bu tacizdir:59:

Cok saskinim, galiba yasli basli bir insandan beklemedigim icin mi acaba diyorum.

ama size anlattiklarimdan siz bile evet taciz diyorsunuz görmediginiz halde, o halde bu tacizdir:59:

Ben taciz demedim...:34: siz öyle diyorsanız öyledir dedim,çünki insan tacizle tonton bir dedenin sevecen yaklaşımını ayırabilir diye düşünüyorum.

Ben taciz demedim...:34: siz öyle diyorsanız öyledir dedim,çünki insan tacizle tonton bir dedenin sevecen yaklaşımını ayırabilir diye düşünüyorum.

Türkcem beni yari yolda birakti yine:1:

az önce patronu mu aradim yarin baskasi gidecek ve devami icinde bakacgiz dedi.

utanarak cekinerek söyledim.ama utanacak birseyde yapmadim.

Türkcem beni yari yolda birakti yine:1:

az önce patronu mu aradim yarin baskasi gidecek ve devami icinde bakacgiz dedi.

utanarak cekinerek söyledim.ama utanacak birseyde yapmadim.

Utanacak bir şey yok,umarım her şey yoluna girer,eğer bir tacizle karşı karşıyaysanız asla utanmayın.Eğer şüpheleriniz varsa bu taciz değildir.Bir kadın tacizi "acaba"sız tanır :)

asil sorun adam yaptigini normal olarak gördü galiba yani bilemiyorum ona göre taciz degildir,ama yapilan kisi ben oldugum icin bu tacizdir,ama tekrar diyorum- yasli oldugu icindir dokunduramamam

Birde patron az önce telefonda dedi: bu tür vakalar ile daha cok sIk karsilasabilirsin,ve aslinda kacacagina belkide sorunun yüzüne bakip cözmeye calismalisin.

Amca kafan güzel mi deseydin keşke. :9:

Umarım sorun çözülür. Ben olsam öldürürdüm galiba adamı. :63:
Allah kolaylık versin.

Birde patron az önce telefonda dedi: bu tür vakalar ile daha cok sIk karsilasabilirsin,ve aslinda kacacagina belkide sorunun yüzüne bakip cözmeye calismalisin.

O zaman bir daha aynı vaka olduğunda sen hallet,cevabıbı tersleyerek ver!Patron da sorarsa siz demediniz mi sorunu hallet kendin diye ben de hallettim dersin olur biter.Hiç bir iş namusunuzdan değerli değildir.Çokta gerilirseniz kapıyı çarpıp çıkın,Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar.Allah hayırlı kapılar nasip etsin cümlemize...

O zaman bir daha aynı vaka olduğunda sen hallet,cevabıbı tersleyerek ver!Patron da sorarsa siz demediniz mi sorunu hallet kendin diye ben de hallettim dersin olur biter.Hiç bir iş namusunuzdan değerli değildir.Çokta gerilirseniz kapıyı çarpıp çıkın,Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar.Allah hayırlı kapılar nasip etsin cümlemize...

Amin arkadasim amin!

Patronunuza söylemekle en doğrusunu yapmışsınız.Çünkü siz tepki vermedikçe belli ki yanlış anlamış.Hoş bu kadar bile durmamanız gerekirdi bence.

Rahmetli dedemi hatırlatıyorsunuz cevabı da cuk olurmuş gerçekten. :9: Bir daha böyle şeyleri yaşamazsınız inşallah.​

Back
X