- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama. Vallahi oynatıcam yakında. İnsan bi gün de olsa bir rahat nefes alıp, sırtını rahatla sevdicegine yaslayamayacak mi? Hep aksiyon hep ekşın biktim valla.. Onceki konularimdan yola cikarak soyluyorum esim ansildigi uzere insani insanliktan cikaracak duzeyde tutucu bir insandir. Dort senelik evliyim ve cinsel olarak evliligimiz daha henuz yeni oturmakta. Konuyu fazla oralara getirip cinsellik bolumune tasimamaya calisalim hanimlar. E ne kadar olabilirse
Asil konumuz esimin hayat felsefesinin benim hayatimi zindana cevirme cabasidir ki. Evlendigimizden beri bir kez olsun gezmeye cikmadik. Esim cok anaci bir insandir. Tabi gezmeyle ana kuzusu olmanin bir baglantisi yok. Yalniz kayinvalidecigim hazretlerim ne zaman bizim eve gelse evimde muhakkak bir kaos olur mutlaka burnunu bir seye sokar, esimi doldurur. Esim bir pirlantadir onun gozunde bense bir komur misali.. Anlatir över durur. Gelelim asil meseleye esimi daha 1 aylik evliyken p*rno izleme gecmisini silmeyi unuttugundan yakalamistim. Inkar etmisti saf. Hatta ve hatta isteksizdi bana karsi. Gay oldugunu dusunmedim bile degil. Tv de acik (Aciktan kastim tuy dokucu krem, orkid, dus jeli reklami gibi...
) bir reklam olsa dahi basini cevirir, benim de kasli vucutlu erkek ciktiginda bakmami istemezdi. Uzun bir sure takibe aldim. Izlemiyordu. Bir gun veryansin ettim erken bosalma sorunu vardi. Bi de diyor bir erkek hanimini rahatlatamiyorsa o erkek bık bık bık... O sorunu da hallettik. Meger bu hep tembellige vururmus. Hersey gulluk gulistandi ki taa ki dun sabaha dek. Telefonunda ki play filmler uygulamasindan fifty grey of shades, shame gibi erotik filmlerin ekran goruntulerini alip internette isim aramis falan filan tabi kopyalama menusunden silmeyi unutmus ki benden kacarmi tam da yatacaktim sanki bi vahiy geldi oraya bak diye. Simdi soruyorum izlemesine kizmiyorum artik ne hali varsa gorsun diyeyim. Fakat bana bu kadar baski kurarken tv de ornegin survivor ciktiginda hemen zamping yapip basini cevirip masumane bakislar atarken, gizliden gizliye boyle seyler izlemesi hakk mi soruyorum size?

Son düzenleme: