• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dediğiniz oldu

zaman herşeyin ilacı bence takmaya bile değmez bu insanı yerinde olsam engellemezdim bile ... hayatına yoluna bak güzellikler seninle olsun... pişmanlıklar onunla olacak zaten ...

Zamana bırak. .
Değmiyor bizi üzenler için Üzülmeye. .

Ben tahmin ettim zaten senin aklına birileri girdi de değişti demek istediğini de

bir umut acaba seni ailem üzdü de bu duruma geldin beni bu yüzden sebep terk ettin demiş olabilir mi dedim?
Pek ihtimal vermiyorum. Egosu ve kibri ablasının eteğinden ayrılmayan düşkünlüğü buna müsade etmez. Eğer öyle düşünmüş olsaydı içinde ''keşke'' kelimesini barındıran bi cümle yazardı bana. Ablası çok kıymetli. Ağzıyla demişti bana ''Sen benim en degerlime kıymetlime ablama'' diye cümleye başlayan adam kıymetli ablasını nişanlısı iiçin harcar mı?Hele son bu kadar ve acı geri dönüşünsüz olan bi durum için... Hiç sanmıyorum.

adam bir kez daha göstermiş yüzünü bir araya gelseniz seni bi alsa nikahına anana babana dar edecek dünyayı.seni ablasına köle edecek.bu onun sinyali.acıtasyon yapıyo aklınca helalleşmek falan.bu mesajlada zarf atmış bak döneceğin varsa dön artık iş helalliğe kaldı yani defreti kapatıyorrumm kapatıyorum vee kapattııımmmm.
Size katılıyorum yorumunuz için çok teşekkür ederim. inşaallah o defterin ömür billah açılamayacağını anlamıştır.

Bana hala pişman olmamış gibi geldi. Pişman olsa kimseyi suçlamazdı. Hala hatasının olmadığını düşünüyor. İyi ki ailen yanında. İnşallah daha çok mutlu olursun

Açıkçası ben pişman olduğunu düşünüyorum ''soyeyecek o kadar çok şey var ki haykırmak istediğim o kadar çok şey. İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık'' bu cümleler kafa karıştırıcı. Bilmiyorum... Belki pişman olduğunu görmek istiyorum. yasadıklarım kolay değildi. Belki içten içe onun mutsuz olmasını istiyorumdur o yüzden böyle hissediyorumdur. Bilmiyorum...

Bilirim canim. Bi zman sonrada taktik degistirir boyleleri. Ailen der snrada baslar sen suclusun sen suclusun. Sen ayrildin ben ayrilmadim, sen kolayi sectin der. Sanki hersey gulluk gulistanliktida keyfinden ayrildin zaten.Benimde basimda vardi boyle bi bela. Boylelerinde beklentin pekte yuksek olmuycak, kendisinde hata gormez bunlr yinede. Gul gec her yazdigina. Bende 2 seneyi gecti ve hala suclu benim ona gore( aldatilmistim soylemismiydim? He he suclu benim:KK53:)
yuh diyorum artık. Hem aldat hem sen suçlusun kolayı seçtin. Pes!

zaman herşeyin ilacı bence takmaya bile değmez bu insanı yerinde olsam engellemezdim bile ... hayatına yoluna bak güzellikler seninle olsun... pişmanlıklar onunla olacak zaten ...
aslında engellememeyi de düşündüm. Beni facebooktan engellemişti engelimi açtı 1 hafta sonra bu mesajı attı. Engelimi açtığının farkındayken engellemedim umrumda değilmiş gibi göstermek istedim. Ama bu mesajdan sonra engellememek ''evet mesaj atmanı istiyorum'' demek gibi geldi bana. O yüzden engelledim. Bilmiyorum iyi mi yaptım

Zamana bırak. .
Değmiyor bizi üzenler için Üzülmeye. .
yorumunuz için teşekkür ederim. Siz gibi düşünüyorum üzülmüyorum. Hatta onun acı çekmesinden bi haz almayı bile istemiyorum. Nefret etmek dahi istemiyorum

Hanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.

Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''

Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.

Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''

Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.

Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan @smdmrc'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli

Şimdiden teşekkür ederim
eski eşim de anne ve ablasıyla elele verip yüzümde söndürdüğü ışığın sorumlusu olarak ailemi görüyodu :D:D sanki ailem kötülüyodu onları, ben görmüyodum olanları :D böylelerinden uzak durmak gerektigine bu bile yeterli sebep kardeş.. adam daha ne hata yaptıgının farkında degil, ona buna suc atma pesinde.. bosversene, cevap bile yazma

eski eşim de anne ve ablasıyla elele verip yüzümde söndürdüğü ışığın sorumlusu olarak ailemi görüyodu :KK70::KK70: sanki ailem kötülüyodu onları, ben görmüyodum olanları :KK70: böylelerinden uzak durmak gerektigine bu bile yeterli sebep kardeş.. adam daha ne hata yaptıgının farkında degil, ona buna suc atma pesinde.. bosversene, cevap bile yazma

Sanırım aynı göğün laciverti bu eski eşinizle eski nişanlım... :KK70:
Cevap vermek gibi bi gaflete rabbim düşürmesin. Öyle bişey asla asla yapmam. Allahından bulsunlar diyorum.

Ahh bende eski nisanlimin pişman olduğunu görür muyum ya. Birsey sorcam size bohcalar ve takılar için sizi aradılar mi beni aramadilar 2 hafta geçti üstünden

Sanırım aynı göğün laciverti bu eski eşinizle eski nişanlım... :KK70:
Cevap vermek gibi bi gaflete rabbim düşürmesin. Öyle bişey asla asla yapmam. Allahından bulsunlar diyorum.
en güzeli.. Allah a havale et ve gec.. sukret ki erken gördün yuzlerini.. böyleleriyle geçim olmaz, Allah uzak tutsun

Ahh bende eski nisanlimin pişman olduğunu görür muyum ya. Birsey sorcam size bohcalar ve takılar için sizi aradılar mi beni aramadilar 2 hafta geçti üstünden
Aradılar. Hatta yana yana emaetler takılar diyip durdular Allahın görgüsüzleri neleri varsa... Bana nişandan 8 ay sonra gelen nişan bohçasını teslim ettim. Görmce müsvettesi ''Elindeki telefona kadar...''diye emretmiş teyzeme mesajda. 1 bileziğini küpesini künyesini telefonunu BİM pşetine koyup verdirdim ellerine. Bütün servetlerini bim poseti ile teslim ediverdim.
Sizinkiler insanmış bana kalırsa. Aileniz arasınlar emanetlerinizi teslim edelim desinler bana kalırsa.
Allah sabır versin sizin için çok üzüldüm

Aradılar. Hatta yana yana emaetler takılar diyip durdular Allahın görgüsüzleri neleri varsa... Bana nişandan 8 ay sonra gelen nişan bohçasını teslim ettim. Görmce müsvettesi ''Elindeki telefona kadar...''diye emretmiş teyzeme mesajda. 1 bileziğini küpesini künyesini telefonunu BİM pşetine koyup verdirdim ellerine. Bütün servetlerini bim poseti ile teslim ediverdim.
Sizinkiler insanmış bana kalırsa. Aileniz arasınlar emanetlerinizi teslim edelim desinler bana kalırsa.
Allah sabır versin sizin için çok üzüldüm
Yok ya ne insanı telefonda nisan atılıyor bir kere bile aramadilar noldu ne bitti ben memlekete yim üstelik ailemin yanında insan arar çocuklar anlasamadi der onu bile yapmadılar oğlu nisan atti 2 hafta geçti ne arayan ne soran

çok teşekkür ederim. Sizin için çok üzüldüm. İnşaallah kolay atlatmışsınızdır
Allah'a çok sukur iyiyim canım ben :) ne bi pişmanlık ne üzüntü.. kendi elleriyle tüketti zaten kendisine dair içimde olan tum guzel seyleri.. o dusunsun, bende bşy yok :)

Back
X