• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu/gıybet/iç boşaltmak vs...

Yüzlerine söylediğimde çok tepki alıyorum. Sorun büyüyo bu sefer o kişiler bana soğuk davranıyo keşke hiç söylemeseydim diyorum. Defter tutuyorum ama biri bulur okur diye ayrıntısıyla yazamıyorum.

O zaman telefona sifreli dosya yap, yaz kalsin.

Ya da yaz kagida sonra yak ya da yirt.

O tepki veren insanlari da ayir kenara. Birini uzduysem ve bana beni uzdun dediyse neden tepki vereyim? Tabi kaybetmemin onemsiz oldugu, degersiz insanlardan degilse bu kisi...

Eğer çok önemli değilse ve sonradan gerçekten geçiyorsa önemli ilişkilerde sorunları dile getirmeyin. Ama önemliyse de alttan almayın lütfen. Her alanda ezilirsiniz böyle. İki gün sonra evlenirseniz ve eşinizde aynısını yaparsa ne olacak? Evliliğim bozulmasın diyio hayatı zindan edeceksiniz kendize.

Belki bi psikolog yardımcı olur. Hem sorunlarınız hallolur hemde kimseye koz vermemiş olursunuz.

Bazıları önemli olabiliyor. İki kez tepki gösterdim ikisinde de keşke söylemeseydim dedim çinkü o soğuk havayı hala füşündükçe ürperiyorum. Huzurlu bi hayat istiyorum sadece.

Back