Dedikodu , işyeri

Sizi kastederek söylememiş olabilirler. Yine de zannetmeyin ki sizin dedikodunuz yapılmıyor. Çünkü dedikodu dediğimiz şeyin ana fikri " başkasının dedikodusunu yapan, seninkini de yapar".. Ve ne kadar malzeme vermemeye dikkat etseniz de nafile! Asla malzeme sıkıntısı çekmezler, çok yaratıcılardır bu konuda..
Yani yüzük takıyor olsanız bile onlar başka bir kulp bulurlar. O yüzden çok takılmayın
Benim için demediler biliyorum ama sonuçta benim için de derler. Ya aslında benim için dese de demese de ben konuşmadan rahatsız oldum.

Sizi kastetmemişlerdir.
Ama diğer çift hakkında söyledikleri son derece çirkin.milletin nikahını dillerine dolamaları çok çok ayıp.
Ne işsiz ve boş insanlar var yahu.
Benim için değildi ama Nikaha bile laf atan herkesin herseyini konuşur.

Saçmalamışlar. Alerjisi olup takamayanlar var, canı istemediğinden/rahatsız olduğundan takmak istemeyen var. Oturup millete yüzük mü gösterecekmişiz bir de? Kendinizle ilgili fazla laf vermeyin, fesat dedikoducu tayfa belli ki.

Saçmalamışlar. Alerjisi olup takamayanlar var, canı istemediğinden/rahatsız olduğundan takmak istemeyen var. Oturup millete yüzük mü gösterecekmişiz bir de? Kendinizle ilgili fazla laf vermeyin, fesat dedikoducu tayfa belli ki.
Evet aşırı hem de ya.
Bende Yüzük takmıyorum acaba benim için ne diyorlar ?

Evet aşırı hem de ya.
Bende Yüzük takmıyorum acaba benim için ne diyorlar ?

madem şahit oldun bu konuşmaya hemde rahatsız oldun söyleseydin ya hemen, bende takmıyorum takmak zorunda mı herkes diye ? belkide yüzük alacak paraları yoktu alamadılar vs. kimene.. bir daha konusu geçerse, bende takmıyorum, takmıyorum diye ne olabilir, evliliğimi kabul mu etmiyorum falan bi yorumda bulunursan için rahatlar.Bu arada ,patron beyfendi de,iş arkadaşlarınız da çok çirkin beyinli insanlarmış.

madem şahit oldun bu konuşmaya hemde rahatsız oldun söyleseydin ya hemen, bende takmıyorum takmak zorunda mı herkes diye ? belkide yüzük alacak paraları yoktu alamadılar vs. kimene.. bir daha konusu geçerse, bende takmıyorum, takmıyorum diye ne olabilir, evliliğimi kabul mu etmiyorum falan bi yorumda bulunursan için rahatlar.Bu arada ,patron beyfendi de,iş arkadaşlarınız da çok çirkin beyinli insanlarmış.
Ne yazık ki Evet.

Söyleyemediğim için de içime oturdu sanırım biraz :((

O esnada birşey söylemeyip burada konu açmanız neyi çözebilir ki?

Sizi kastediyorlar mı sizin arkanızdan dedikodu yapıyorlar mı bilemeyiz.

Keşke o esnada, sakin bir şekilde düşüncelerinizi belirtseydiniz. “Kimsenin medeni hali, tercihleri işyerinde dedikodu malzemesi olamaz. Kaldı ki evlenince yüzük takma zorunluluğu yok, ben de takmıyorum ama resmî nikahla evliyim. Sadakat yüzükle olmuyor” vs

O esnada birşey söylemeyip burada konu açmanız neyi çözebilir ki?

Sizi kastediyorlar mı sizin arkanızdan dedikodu yapıyorlar mı bilemeyiz.

Keşke o esnada, sakin bir şekilde düşüncelerinizi belirtseydiniz. “Kimsenin medeni hali, tercihleri işyerinde dedikodu malzemesi olamaz. Kaldı ki evlenince yüzük takma zorunluluğu yok, ben de takmıyorum ama resmî nikahla evliyim. Sadakat yüzükle olmuyor” vs
Evet keşke deseydim. Ama uygun bir Fırsatı olursa söyleyeceğim içimde kaldı.

Back
X