Dedikodu! Sinirim bozuldu

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
eski sevgilimle yeni ayrıldığımı paylaşmıştım.

Bugün duydum ki arkamdan ( ikimizde aynı mahalledeyiz) oğlanla geziyor cafelerde( cafeye çay içmeye inerdik arabayla sonra dönerdik) hiç korkusu yok sanki napıyosak, sonra öpüşmüşüm arabadada arabada öpüşen neler yaparmış falan filan. Buradaki tüm kızlar için hep bir şeyler sölüyorlar bir arkadasım hakkondada hep sallamışlardı o şimdi nişanlandı konusu kapandı. Ben hem ayrıldım hemde ortada kalmış imajı çizmişler resmen sinirlerim bozuldu ya.

Dinleme,bu devirde öpüştüğü için adı çıkanlar sadece küçük köylerde olur,
Orada yaşıyorsanız zaten biliyorsunuzdur,
Değilse de takmayın.

Dinleme,bu devirde öpüştüğü için adı çıkanlar sadece küçük köylerde olur,
Orada yaşıyorsanız zaten biliyorsunuzdur,
Değilse de takmayın.
Yok ya bildiğin büyük şehirin bir ilçesi. Takmamya çalışıyorum ama utanıyorum ya ailesinin kulağına giderse ne kadar utanç verici

Hiç umursamayin beyni boş olan şeytanca konuşur
Siz kendinizi bildikten sonra kim ne derse desin onların ayıbı günahı

Öncesinde böyle dedikodu çıkaran çevreden neden uzaklaşmadınız gidip tam ortalarına girdiniz?
Duymamaya çalışın cahille kavgaya girilmez.
Kimin söledğini bilmiyorum, ya kötü
Bir şey yapmadık sonuçta bir arabasına bindim neler demişler ailem biliyodu onun ailesi biliyordu kim bilir daha neler diyorlar bu kulağıma gelen sadece. Umarım artk konuşmazlar ya

Kimin söledğini bilmiyorum, ya kötü
Bir şey yapmadık sonuçta bir arabasına bindim neler demişler ailem biliyodu onun ailesi biliyordu kim bilir daha neler diyorlar bu kulağıma gelen sadece. Umarım artk konuşmazlar ya
Kim bilirse bilsin bu sadece sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez.
Amaaan milletin her dediğini kafamıza taksak gülecek zaman bulamayız.
O dedikoduları dinleyenlerde inananlarda o lafları çıkaranların aynısıdır. Onları kendi dünyalarında bırakın siz kendinize nezih çevreler oluşturun.

Her mahallede olan durumlar.dedıkodu yapmaya bayılırlar:)) takmayın siz yapmasanız da yaptı olur yapsanız da bu sefer gene başka seyler olur hayat sizin gülün ve geçin :)

onlara ne ? takmayın herseyı bırı yuzunuze bısey derse yapıştırın cevabı gecın. kımseyı ılgılendırmez

Biri yine size laf getirecek olursa "Bir zaman seviyorum deyip yanında gezdiği kızın arkasından şöyle böyle diye konuşacak karakterde bir şerefsizmiş demek. Şükür Allahım, erkenden kurtarmışsın." deyip geçin. Sonra da uyarın laf getirenleri "Lütfen bana o insanın lafını getirmeyin" diye.

Gerisini de sallayın. Merak etmeyin, aklı başında insan eski sevgilinizi ayıplar, adam demez yani şu davranışı yüzünden.

Böyle dedikodu yapan insanların ne olduğunu genelde herkes bilir dinler ama kimse ne kaale alır ne güvenir. Sizi bilen biliyordur. Tanıyacak olanlar da elalemin dedikodularına göre hakkınızda yargıya kapılacak biriyse uzak durması herkesin faydasına.

Yok ya bildiğin büyük şehirin bir ilçesi. Takmamya çalışıyorum ama utanıyorum ya ailesinin kulağına giderse ne kadar utanç verici
Konuşan kendi oğulları .utanacak biri varsa o kendileri ,oğulları sağda solda eski sevgilisinin dedikodusunu yaptığı için utanmalılar .

Ağzı olan konuşuyor. Zaten belli ki sizi çekemiyorlar hakkınızda atıp tutuyorlar. Allaha havale edin onları boşverin.
Bu devirde herkesin görüştüğü konuştuğu var. Illa sevgili değil bi arkadaşa selam verseniz adınızı çıkaracak yobazlar var.

Siz kendinizi biliyorsunuz boşverin. Insanlar hep konuşur susturamazsınız. Onlara en iyi cevap takmayın.

Öpüşmesende çıkarırlar o dedikoduyu. Sende haber sal, kizdirma beni sağa sola yayarim bamya kadar çükü vardı diye bak daha ses ediyormu.

Kızlar yazım hatası yapmışım eski sevgilim değil millet öle konuşuyormuş bizim için.. o duysa böle dendiğini kalpten gider

Bende neler yaptim gittim Agvalarda Silelerde Buyukadalarda kaldim ve bunuda sosyal medyada ekli olan mahalle sakinlerinin icinde fotoğraflarla paylastim. Ben masumane seyler yasayip sevgilimle gezerken millet evli barkli haliyle yemedigi halt kalmayip baskalarini elestirirdi. Ve biz onlarinda ne halt yedigini bilirdik. Bekar halinle yapiyosun kime ne. Kimse kusura bakmasin,herkeste dönüp bi kendine baksın.

Sen kendini bilmiyor musun? Boşver , senin üzüldüğünü gördükçe üstüne gelirler. Kime ne hem.

Back
X