• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodu yaptim pismanim

annene, kardesıne, kuzenıne.. kısacası kendı tarafından birine veya arkadasına anlatacaktın
komsuya anlatmak büyük tehlıke ve buyuk ıhtımalle kulaklarına gıdecek
Ya aslinda konusacagim biri degildi "senin icin boyle dediler,diyorlardi " gibi birkac cumleden sonra actim agzimi ,yumdum gozumu.seriye bagladim resmen.aslinda dertlesecegim biri hakkaten degildi .bende sonradan dank etti. Gec oldu iste.olan oldu artik da simdi ne yapayim?? Dogru olan nedir ?? Napmak lazim bilemedim

Ya aslinda konusacagim biri degildi "senin icin boyle dediler,diyorlardi " gibi birkac cumleden sonra actim agzimi ,yumdum gozumu.seriye bagladim resmen.aslinda dertlesecegim biri hakkaten degildi .bende sonradan dank etti. Gec oldu iste.olan oldu artik da simdi ne yapayim?? Dogru olan nedir ?? Napmak lazim bilemedim
o senı konusturmak ıcın yapmıs. sadece '' onlar kendılerıne baksın'' falan deseydın bari kısa ve öz.
bilmem ki napılır böyle durumlarda. kadın söylerse kocanla da kötü olacaksın.

bir şey olmaz, sizinde bir dilinizin ve ağzınız olduğunu görmüş olurlar.

M mozzy Bizede anlatın bari merak ettik.:KK53:
Ne olmuş görümceyee, kayınvalideyeee :mad:
Simdi soyle canim kayinvalide esinden ayri ve birlikte oldugu biri var,gorumce ise yeni evlendi adam bosanmis ve bir kizi var .tabi bunlari ben gorumcenin arkadasindan ,esten ,dosttan duyuyorum.benimde problemli bir evliligim var.bir ayril,bir baris .bunlar benim evimde ne olsa abarta abarta herkese anlatiyorlar.bende dedim ki donsun herkes kendi hayatina baksin.cok biliyorsa sevgili kayinvalide kizinin hayatina yon versin, budur yani :)

Ve gayet hakli oldugumu dusunuyorum.yuzlerinede dedim ama piskin olduklari icin hep biz seni ilgilendirmeyiz sen oglumuza ediyosun,cektiriyosun anayim konusuruma vurdu.e yeter yani

Back
X