• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu...

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
30
Bir kaç ay önce çok sıkıntılı zamanlar geçirdim.. Evleneceğim insanın aldatması sözlenmesi vs..
Hazmedebilmek epey bir zamanımı aldı ama çok şükür atlattım ta ki bugüne kadar..

Bugün annemle biraz tartıştık geçmişte yaptığım o hatayı yine yüzüme vurdu. Benim yakın arkadaşımın annesi ile annem arkadaş. Arkadaşım herşeyimi bilirdi ben ona derdimi anlatırken oda annesine anlatmış. Annesi de anneme.

Kadın her geldiğin de anneme o konuyu açar geçen gün geldiğinde yine anneme, o çocuk senin kızınla oynamış diğer kız hazır da bekliyomuş hemen söz yapmışlar falan demiş. Annemde bugün bunları bana söyledi yerin dibine girdim resmen cok utandım, demek insanlar benim hakkımda böyle düşünüyormuş diye. Defalarca bu kadın aynı şeyi yaptı bıktım artık. Kadın o konuyu açtıkca annem benim üstüme geliyor.

Halbuki kimse benimle oynamadı sevdim sevildim..Sıkılınca gerçek karakteri çıktı ortaya ve aldattı bende ayrıldım tüm iletişim yollarını kapattım konu orda kapandı. Ama insanlar kapatmıyor öyle bi ortam da yaşıyorum ki insanlar kendi hatalarına bakmadan başkalarının hayatı hakkında konusuyolar.

Annen neden ağzının payını verememiş hatta senin için tüm ilişkisini kesmeliydi öyle konuşan bir kadınla, öyle insanları insan yerine koynamak lazım.Ayrıca utanması gereken sen değilsin hiç utanma,bu aldatan erkekleri sallandırmak lazım meydanda aleme ibret olsun diye asıl utanması gereken onlar

Bir iliski yasamissiniz, yanlisini gormussunuz bitmis.
Gayette karakterli davranmissiniz.
Arkadasinizla arkadasliginizi tekrar gozden gecirin.
Annenizde konu ne olursa olsun sizin arkanizda olsun.
Elalem konusur,siz kulaklarinizi tikayin, yolunuz acik olsun.

Annen neden ağzının payını verememiş hatta senin için tüm ilişkisini kesmeliydi öyle konuşan bir kadınla, öyle insanları insan yerine koynamak lazım.Ayrıca utanması gereken sen değilsin hiç utanma,bu aldatan erkekleri sallandırmak lazım meydanda aleme ibret olsun diye asıl utanması gereken onlar
Eve gelen misafire öyle davranılmazmış..Bırak ben konusayım diyorum hayır diyor ona da izin vermiyor.
Ben o konuyu kapattım artık unuttum geçti gitti şükrediyorum olmadı diye. Ama kapanmıyo bu konu sürekli birileri açıyor. Ailemin yüzünü yere eğdircek bişey yapmadım kimseye karşı bi saygısızlığım olmadı ama yine de uğraşıyolar işte. Onun kızının yaptıklarını gidip ona anlatsam ağzını açamaz ama bana yakışmaz. Allaha havale ediyorum.

Ağzı olan konuşur,insanların çenesini kapatamazsınız ne yazık ki.
Bir laf vardır ya hani sırrını anlatma dostuna o da gider anlatır kendi dostuna diye.

Keşke insanların ağzı torba olsa da büzsek. Kendini bilmezler ya, böyle bir durumda asıl yapılması gereken şey o konuyu hiç açmamak insanların huzurunu bozmamak. Ama insanlarda nerde o düşünce..

Bir iliski yasamissiniz, yanlisini gormussunuz bitmis.
Gayette karakterli davranmissiniz.
Arkadasinizla arkadasliginizi tekrar gozden gecirin.
Annenizde konu ne olursa olsun sizin arkanizda olsun.
Elalem konusur,siz kulaklarinizi tikayin, yolunuz acik olsun.
Arkadaşımla zaten eskisi kadar görüşmüyorum. Annesi gelip gidiyor. Bir yere kadar kulak tıkayabilirim benim de sabrım taştı annem olmasa haddini bildirirdim ama annem bize yakışmaz ayıp olur diyor.

Annemle kadının arası bozulsun istemiyorum benim yüzümden. Zaten annemde konusmamı istemiyor. Ayıp olurmuş.
Onun yaptığı daha büyük ayıp bence yani olmuş bitmis kapanmış konu. Ben olsam kesinlikle tepkisiz kalamam arkadaşıma da annesine de

Keşke insanların ağzı torba olsa da büzsek. Kendini bilmezler ya, böyle bir durumda asıl yapılması gereken şey o konuyu hiç açmamak insanların huzurunu bozmamak. Ama insanlarda nerde o düşünce..
Yok kadın düşünmüyor aradan 1 sene geçti nerdeyse ben unuttum kadın unutmuyor unutacak gibi de değil

Yakin arkadasim demissin . Bence uzak dur bu kizdan biseyini paylasma .bak gitmis hemen anasina anlatmis. Demek yakin degilmissiniz o kadar.

Annemle kadının arası bozulsun istemiyorum benim yüzümden. Zaten annemde konusmamı istemiyor. Ayıp olurmuş.
ozaman siz başkaları için yaşıyorsunuz demktir. yanlışınız olmayan bir konuda sizi nasıl böyle üzmelerine müsaade edbilirsiniz anlayamıyorum . yo ayıp olur yok bilmem ne onların yaptığı nedir peki ayıp deyilmi?

Onun yaptığı daha büyük ayıp bence yani olmuş bitmis kapanmış konu. Ben olsam kesinlikle tepkisiz kalamam arkadaşıma da annesine de
Annem için susuyorum belli ki oda uzasın istemiyor bu konu, ben bişey desem kadın gidip sağda solda anlatacak annem daha çok üzülür. Gerçi anlatmadığından da emin değilim.

ozaman siz başkaları için yaşıyorsunuz demktir. yanlışınız olmayan bir konuda sizi nasıl böyle üzmelerine müsaade edbilirsiniz anlayamıyorum . yo ayıp olur yok bilmem ne onların yaptığı nedir peki ayıp deyilmi?
Başkaları için yaşamak değil de, istemeden çok takıyorum insanların söylediklerini. En çok annem ve babam için üzülüyorum onlara laf gelmesin benim yüzümden. Annem için susuyorum yoksa bende tepkisiz kalmazdım bu konuda.

Annem için susuyorum belli ki oda uzasın istemiyor bu konu, ben bişey desem kadın gidip sağda solda anlatacak annem daha çok üzülür. Gerçi anlatmadığından da emin değilim.
Anladım canım ama dediğin gibi şuan anlatmadığından da emin değilsin ki. Annem üzülüyor bu konuyu açmayın desen? Sert bi şekilde uyarmamış olursun

Back
X