• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodu

olumlu oldugunu dusundugum her elestiri basim gozum ustune ama kendi ezikligini disa vuran kisilere yanitim yok.ben belkide bicok kisinin umursamadan surekli yaptigi bi marazdan kurtulmaya calisiyorum.bugun gayet duzgun bir gundu benim icin cok sukur.mesaim 20 de bitiyo biraz fazlaca calisiyorum.bundan sonraki hergunum boyle gecer insallah

En azından kendiniz bunun farkındasınız.
En kısa zamanda kendiniz değiştirmeye çalışın.. o kadar da zor değil

sakin ol şampiyon, çok gergin bir hayatın olsa gerek gevşe biraz... eletiriyi kaldıramayan yönetici düşündürücü bir şey.... önce sakin ol.... 25 sene sonra hepiniz emekli maaşlarınızla botoks pazarlığı yapıyor olacaksınız... 35 sene sonra da ölümü bekleyişe geçeceğiz yani demem o ki bu kadar hızlı esme gürleye gürleye sakin ol ölümlü dünyadayız sakinnn....

sakinim ve yapici elestiriyi kaldiriyorum cok sukur.ama manasizca kendi yasanmisliklariyla icindeki kini kusan siz gibi insanlari anlayamiyorum ;)

Hanımlar rica ediyorum sakin olalım, üsluplara dikkat edelim ve konu içeriğine yorum yapalım.

sakinim ve yapici elestiriyi kaldiriyorum cok sukur.ama manasizca kendi yasanmisliklariyla icindeki kini kusan siz gibi insanlari anlayamiyorum :KK66:
kin kusmak mı ??? yazdığım yoruma bir bakın isterseniz .... neden bu kadar paralandınız anlamadım siz bir tatile çıkın bence

sakinim ve yapici elestiriyi kaldiriyorum cok sukur.ama manasizca kendi yasanmisliklariyla icindeki kini kusan siz gibi insanlari anlayamiyorum :KK66:
haa bu arada kendi yaşanmışlığı derken ??? benim nereden yazdığımı şu anda hangi pozisyon için hangi şirketle görüşme yaptığımı, CV mi, önceden altımdaki gurubun beni geri çağırtmak için neler yaptığını biliyor musun ???

bugun olmasi gerekeni yaptim.calismayan is yaptiramadigim iki elemanin ayrilisina sebep oldum.icim rahat.artik sadece geregini yapacagim konusmayacagim;)

artik dedikodu yapmiyorum gerekmedikce konusmayarak buldum cozumu :) bi insana elbisesi ne kadar uzun dedigimiz bile giybetmis dusunsenize

artik dedikodu yapmiyorum gerekmedikce konusmayarak buldum cozumu :) bi insana elbisesi ne kadar uzun dedigimiz bile giybetmis dusunsenize

tebrik ederim sizi.
yönetici olmasak da ne yazıkki iş yerinde dedikodu yapmamak çok zor.
öfke patlaması yaşamamak için hepimiz yapıyoruz dedikodu.
inşallah bende bırakabilrim.

Dedikoducu bir yönetici hmmm.
Senı hiç kaale almazdım sanırım.

tebrik ederim sizi.
yönetici olmasak da ne yazıkki iş yerinde dedikodu yapmamak çok zor.
öfke patlaması yaşamamak için hepimiz yapıyoruz dedikodu.
inşallah bende bırakabilrim.
gozlemledigim kadariyla buyuk yaada kkucuk capli herkes yapiyo dedikodu.sadece bunu sorun yapan ve yapmayan insanlar var.bide istisna ben asla yapmam diyenler var ki ben onlara inanmiyorum

Back
X