• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducu akraba

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar benim ailecek gorustugum bir akrabam var yasitiz
Birlikte fena vakit gecirmiyoruz doğrusu

Lakin ne zaman telde yada bir araya gelsem hep sorgulama kardeşlerim yada akrabalar hakkında bilgi araştırma derdinde

Ben bunu yikma dan kırmadan nasıl terslerim

Merhaba arkadaşlar benim ailecek gorustugum bir akrabam var yasitiz
Birlikte fena vakit gecirmiyoruz doğrusu

Lakin ne zaman telde yada bir araya gelsem hep sorgulama kardeşlerim yada akrabalar hakkında bilgi araştırma derdinde

Ben bunu yikma dan kırmadan nasıl terslerim

Terslesen bile anlamaz bence. Bazıları gerçekten çok meraklı oluyo.

Bkz: halam!

malum benim de eltim oyle .
o sorunca zekive davranıp konu degistirmek lazim . baskasi hakkinda hakki olmayanlari kesinlikle soylemeyin .

ben eltimi dedikodu yapmayalim diye uyardim . hayir insan.negatif etkileniyo birinin arkasindan konusunca ne kazanioz ki .

en iyisi uyarmak belki farkinda bile degildir.

malum benim de eltim oyle .
o sorunca zekive davranıp konu degistirmek lazim . baskasi hakkinda hakki olmayanlari kesinlikle soylemeyin .

ben eltimi dedikodu yapmayalim diye uyardim . hayir insan.negatif etkileniyo birinin arkasindan konusunca ne kazanioz ki .

en iyisi uyarmak belki farkinda bile degildir.

Kesinlikle farkında :/

benim arkadasimda öyle.. konusuruz hal hatir biter hemen kardeslerimden girer akrabalarima kadar soru sorar kizarim ama biseyde diyemiyorum.. kendi kendime bende bidaha aynisini yapcam diyorum ama yapamiyorum :))) kendime cok kiziyorum aslinda yapmam lazimki anlasin.. sürekli ayni seyler :S
ya cok kötü terslemen gerekiyor kalbi kirilcak öyle .. yada ben gibi ugrascan :D:D

benim arkadasimda öyle.. konusuruz hal hatir biter hemen kardeslerimden girer akrabalarima kadar soru sorar kizarim ama biseyde diyemiyorum.. kendi kendime bende bidaha aynisini yapcam diyorum ama yapamiyorum :))) kendime cok kiziyorum aslinda yapmam lazimki anlasin.. sürekli ayni seyler :S
ya cok kötü terslemen gerekiyor kalbi kirilcak öyle .. yada ben gibi ugrascan :KK70::KK70:

Ayynen anlattığınız gibi Bizimkide
Bir kere bende lafı ona çevirdim ailesi çocuklarina fln sonra çok pişman oldum tövbe ettim

Böyle giderse arkadaşliğimi bozcam

Ayynen anlattığınız gibi Bizimkide
Bir kere bende lafı ona çevirdim ailesi çocuklarina fln sonra çok pişman oldum tövbe ettim

Böyle giderse arkadaşliğimi bozcam
gercekten cok sinir bozucu bisey.. malesef öyle olamiyoruz biz sanirim o yüzden kaybediyoruz :S

En uyuz olduğum şeylerden biri de dedikodu valla bi arkadaşım çok dedikodu yapıyordu bikmistim en sonunda bişeyi ortaya sürüp küstüm haklı olduğum bi konuydu aslında küsmem ama çok bıkmıştım

Back
X