• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducu akraba

benim böyle durumlarda yani dedikodu yapmak istemediğim zamanlarda en güzel konu bitiren cümlem her zaman işe yarar=( Amannn ya banane benim derdim bana yeter bide elalemin derdiyle ugraşamam her koyun kendi bacagından asılır bana anlatma) böyle der susarım devam ederse başka bişey konuşalım derim

benim böyle durumlarda yani dedikodu yapmak istemediğim zamanlarda en güzel konu bitiren cümlem her zaman işe yarar=( Amannn ya banane benim derdim bana yeter bide elalemin derdiyle ugraşamam her koyun kendi bacagından asılır bana anlatma) böyle der susarım devam ederse başka bişey konuşalım derim

Banane denecek bir durum olsa keşke

Benim de böyle bir oda arkadaşım vardı işte. O kadar uyardım anlamadı. Sonunda dayanamayıp patladım "banane, ilgilenmiyorum senin bu laf taşımaların yüzünden şiştim, kalbimi karartıyosun bu mahabbetlerinle, senle iletişimi burda kesiyorum dedim kestim. Öncesinde yüzünü duvara çevirsen yine de konuşmaya son vermeyen bi kadındı, o biçim yani. Sen inşallah bu noktaya gelmezsin ama benim kalbim daralıyordu. Lütfen yapmayalım böyle muhabbetler, içim daralıyor şişiyorum felan de. Bak onu konuşacağımıza şunı konuşalım de ilgisini çeken bişey mesela, çok canını sıkar aldırmazsa abzürd konular bul ıyyyy deyip kaçsın senden;) meselaaa Tefe tüfe, savunma sanayiine yapılan yatırım, inovasyon :KK57:

ohooo benim gibi oturduğunuz mahalle dedikoducu olsa napardınız:KK14:resmen açık arıyolar bide evlendim rahattım allahtan burda kurtuldum o dedikodu yuvasından :KK55:

Dedikodu yapan birine karşı olması gereken tavır;
1. Dedikodu yaptığı kişinin iyi yönlerini söylemek
2. Dedikodu yapan kişiyi nazikçe uyarmak ve susturmak
3. Eğer hala devam ediyorsa bulunduğu ortamı terketmek...

Merhaba arkadaşlar benim ailecek gorustugum bir akrabam var yasitiz
Birlikte fena vakit gecirmiyoruz doğrusu

Lakin ne zaman telde yada bir araya gelsem hep sorgulama kardeşlerim yada akrabalar hakkında bilgi araştırma derdinde

Ben bunu yikma dan kırmadan nasıl terslerim
benım kvalidem ve görümcem bu sekıldeler
ne sorsalar bilmiyorum dıyorum:)))
bir arkadasım var görümcem bir kere düğünümüzde gordu
her konusmamızda aslı ikinci cocugu dusunuyor mu dıye bana sorar
muhabbet selam sabahı yok kızla
kızı düğünümden berı ben bıle gormedım
bilmeeemm derim ben de her seferınde
bir keresınde de valla ben bılmıyorum 20 senelık arkadasım hiç düşünmedım sen cok merak edıyorsan öğrenırım dedım:)))

süreklı bırseyler soruyorlar
gelınımızı arkadas cevresını kardesımı işimizi kaç para kazandıgımızı annemın arkadaslarını falan
bana afakanlar basıyor
ne sorsalar bilmem ki diyorum
aa hıc sormadım , aklıma gelmedı dıyorum,
fark bıle etmedım dıyorum
bön bön suratıma bakıyorlar
sen de hep bilmeeeemmm de deli olsun :)
kimsenın hıcbbırseyı ıle ılgılenmedıgın tavrı yansıt ona

Benim de böyle bir oda arkadaşım vardı işte. O kadar uyardım anlamadı. Sonunda dayanamayıp patladım "banane, ilgilenmiyorum senin bu laf taşımaların yüzünden şiştim, kalbimi karartıyosun bu mahabbetlerinle, senle iletişimi burda kesiyorum dedim kestim. Öncesinde yüzünü duvara çevirsen yine de konuşmaya son vermeyen bi kadındı, o biçim yani. Sen inşallah bu noktaya gelmezsin ama benim kalbim daralıyordu. Lütfen yapmayalım böyle muhabbetler, içim daralıyor şişiyorum felan de. Bak onu konuşacağımıza şunı konuşalım de ilgisini çeken bişey mesela, çok canını sıkar aldırmazsa abzürd konular bul ıyyyy deyip kaçsın senden:KK66: meselaaa Tefe tüfe, savunma sanayiine yapılan yatırım, inovasyon :KK57:

Ayynen anlattigin gibi bende tersleyecem bir gün o olacak

Back
X