Niye bu kadar çekiniyorsunuzki eltinizden.Ben olsam hiç oralı olmazdım,istediği kadar dedikodu yapsın.Varki param harcıyorum,kime ne?Eşinede biraz baskı yap ve eltini biran önce ordan uzaklaştırmaya bak.Ne bu böyle bütün hesapları falan biliyor,hiç özeliniz yok,çok saçma.Önce eşini ikna et canım,sonrada yavaştan yavaştan eltini uzaklaştır.
Eşim o şekilde talimat verirsem iyice kıllanır kurcalar ve daha çok dedikodunu yapar diyor

Geçen yaz bir telefon vak ası yaşadık bununla ilgili de yorum yapın lütfen haksız mıyım söyleyin..
yazın ablam taşınacağı için 2 gün bizde kaldı. o arada 45 aylıktı daha bebeğim ve kaka yapamama yememe gibi bir sürü problemi vardı. eşim telefonla aradığında bile sonradan dönüyordum.
Bir akşam saat 19,01 de aramış beni. ben oğlumla ilgileniyordum- banyosunu yapıyordum. Sonra 19,02 de tekrar aramış meşgul çalmış telefonum- bizde kalan ablam annem ile görüşüyormuş . Benim hiçbir şeyden haberim yok yalnız. Saat 19,40 eşim eve geldi annemlerin yanında niye açmadın diye bile sormadan beni payladı ve bir kaç gün konuşmadı surat yaptı ablam açıklamasına rağmen. Bunlar 19,02 de meşgul çaldıktan 7 dk sonra hemen benim onlarla görüşmek istemediğime karar vermişler eltimin gazıyla eşimin kardeşi eşimi arayıp Bizimle görüşmek istemiyor mu demiş benim için.. Eşim de çocukla ilgileniyordur vs demiş tamam abi tamam diyip sinirle suratına kapatmışlar bir de.
Ardından 1 saat sonra aradığımda eltim bana hiçbir şey olmamış gibi gayet normal konuştu. Telefonu açmadın vs bile demeden.
Ben kendi yorumumu yapmayacağım lütfen siz yorumlayın ben mi fesatım karar veremiyorum..