Dedikoducu iş arkadaşları

magistraninbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
85
76
88
Hanımlar merhaba,
Yeni bir yerde işe başladım. Sorun ki herkes ciddi şekilde birbirinin arkasından konuşuyor ancak yüzyüze sorun yokmuş gibi davranılıyor.
Ortamda kendimi müthiş rahatsız hissediyorum, bir yandan da daha önce çalıştığım kapsamdan daha farklı ve alışmaya çalışıyorım. Sizce devam etmeli mitim başka bir iş mi bakmalıyım? Eğer devam edersem bu işyerinde nasıl davranmalıyım

Hanımlar merhaba,
Yeni bir yerde işe başladım. Sorun ki herkes ciddi şekilde birbirinin arkasından konuşuyor ancak yüzyüze sorun yokmuş gibi davranılıyor.
Ortamda kendimi müthiş rahatsız hissediyorum, bir yandan da daha önce çalıştığım kapsamdan daha farklı ve alışmaya çalışıyorım. Sizce devam etmeli mitim başka bir iş mi bakmalıyım? Eğer devam edersem bu işyerinde nasıl davranmalıyım

İnsanların eğitim durumundan, şirketin yapısından bağımsız olarak her yerde bu durum var. Size tavsiyem kimseyle samimi olmayın. Kulağınızı kapatın.
Daha bir saat önce çalışma arkadaşım burada çalışan bir kadının bizi göstererek fısır fısır konuştuğunu söyledi. Kız bu insanların hareketlerine bakıp huzursuz oldu gününü zehir etti. Ben böyle durumlarda cidden saf olmamama rağmen saf taklidi yapıyorum. Arkadaşıma da "aaa öyle mi tüüh" falan dedim hiç o ana takılıp kalmadım.

Hanımlar merhaba,
ideal olursan tabikide dışlanırsın:) dedikodu heryerde var, dinleyici olursun, yorum yapmassın...

Back
X