• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducularla nasil bas edersiniz

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.260
10.810
208
Merhaba kizlar
Iyi pazarlar dilerim herkese oncelikle. Artik burda care aramakta buldum. Benim bir durusum ve cizgim vardir herkesle samimi olmam.saglam 3 dostum vardir dahasina gerek duymam.ipe gidecek sirlarimiz vardir birbirimizde ama cocuklugumuzdan beri aramiz buyuk sekilde bozulmaz.kirginlik dahi en fazla iki saat.simdi ben onlardan uzaktayim.esimin isi sebebiyke 2 sene boyunca onlara uzaktayim.hergun telde gorusurz.malum burda tekim.bende burda isyerimin subesine basladim.ozel sektor.is konusunda basarilarim hep sozkonusu oldu.yani derecelere girdim odullerim var atilan mailler her yerde konusulmam acikcasi hep sevindirdi beni. Beni yetistiren ilk mudurum hep onemli olan bir personelde deneyim degil ahlaktir deneyim sonra gelmeli derdi ve benide oyle yetistrrdi. Simdi ben bu subeye gelmeden namim geldi. Burda bir kiz var birde mudur. Mudur cok sever beni onla sorunum yok.ama diger kizida seviyor.cunku kiz herkese ayri oynuyor.ona hic birzman dost gozukle yaklasmadim cunku zaten yeten dostum var.ama arkadasi oldum.hep maddi manevi yardim ettim.neye ihtiyaci olsa kendimden verdim.ustumde yuzumde ne begendiyse cantamdan cikardim verdim.
Ona soranlara iste yeni kiz nasil diyenlere cevreden. Hos kiz cok caliskan is konusunda basarili benden sonra onu tanirim diyor.ama benim yanimda diyor. Hos ondan sonra gelmemin imkani yok her konuda raporlara gorede arada ucurum fark atarak ilerleiyorim.her ay mailler gelir cunku. Simdi dun bir kac burdan arkadas var ortak.beni uyardilar snein icin hos seyler soylemiyor.ama biz zaten onun cok saglam biri olmadigini biliyoruz.esinede dikkat et nazari dahi deger o kadar fesat.ama haberin olsun seni kotuluyor herkese dediler. Duydugum kizlarda egriyi dogruyu pat diye yuzune soyleyen samimi kizlardan. Simdi benim burda gecici oldgmu sadece 1 bucuk sene calisacagimi ustlerden dahi herkes biliyor.ama kapilari acik bana.hangi sehre gitsem acik varsa yerlestiriliyorum.o kizda burda ustlere inanilmaz yalaka.yani arabasini verir gunlerce.yemek ismarlar.ben yapmam .ama cok iyi gecinirim.mudur sen takma ben senden cok memnunum diyor.ama bu kizada bulasmak istemiyorum.isim cok guzel. Sizce ben buna nasil davranayim.normalde seviyesini basina indiririm ama sayginligim basarimi etkiler. Ben ne yapayim bana yol gosterin kizlar

Mademm gecicisin orda kalici degilsin sen calismana bak egriyi dogruyu bilen biliyorsa hiic kafana takma bile yokmus gibi davran.. bisey olurda yanina gelirse sana verdigim degeri haketmiyorsun de isine bak bundan sonra benim yanima yanasma cunku ben oyle yapicam de.. belliki kiskancliktan yapiyor bunu hiicc kafaya takmaya bile degmez bak seni guzellikle uyarmislar bile bu kiza karsi.. kimin ne oldugunu herkes biliyorda anlattigin kadariyla o yuzden sen calismana bak ayrilacagin zaman arkandan cok saygiliydi kimseye uymadi desinler sen kendi cizginden hiic cikma ;)

Mademm gecicisin orda kalici degilsin sen calismana bak egriyi dogruyu bilen biliyorsa hiic kafana takma bile yokmus gibi davran.. bisey olurda yanina gelirse sana verdigim degeri haketmiyorsun de isine bak bundan sonra benim yanima yanasma cunku ben oyle yapicam de.. belliki kiskancliktan yapiyor bunu hiicc kafaya takmaya bile degmez bak seni guzellikle uyarmislar bile bu kiza karsi.. kimin ne oldugunu herkes biliyorda anlattigin kadariyla o yuzden sen calismana bak ayrilacagin zaman arkandan cok saygiliydi kimseye uymadi desinler sen kendi cizginden hiic cikma :KK66:
Guzel yorumun icin tesekkurler canim. Bende diyordum yuzune vurayimmi.ama dedigin gibi daha mantikli.

Guzel yorumun icin tesekkurler canim. Bende diyordum yuzune vurayimmi.ama dedigin gibi daha mantikli.
Yok hic vurma bisey yokmus gibi davran ama onunlada mesafeli ol olurda yanina gelir noluyo gibi biseyler soylerse bisey oldugu yok ama duyduklarima gore sana verdigim degeri haketmedigini anladim bu saatten sonra sen kendi yoluna ben kendi yoluma dersin hiic inme seviyesine gercekten..

Merhaba kizlar
Iyi pazarlar dilerim herkese oncelikle. Artik burda care aramakta buldum. Benim bir durusum ve cizgim vardir herkesle samimi olmam.saglam 3 dostum vardir dahasina gerek duymam.ipe gidecek sirlarimiz vardir birbirimizde ama cocuklugumuzdan beri aramiz buyuk sekilde bozulmaz.kirginlik dahi en fazla iki saat.simdi ben onlardan uzaktayim.esimin isi sebebiyke 2 sene boyunca onlara uzaktayim.hergun telde gorusurz.malum burda tekim.bende burda isyerimin subesine basladim.ozel sektor.is konusunda basarilarim hep sozkonusu oldu.yani derecelere girdim odullerim var atilan mailler her yerde konusulmam acikcasi hep sevindirdi beni. Beni yetistiren ilk mudurum hep onemli olan bir personelde deneyim degil ahlaktir deneyim sonra gelmeli derdi ve benide oyle yetistrrdi. Simdi ben bu subeye gelmeden namim geldi. Burda bir kiz var birde mudur. Mudur cok sever beni onla sorunum yok.ama diger kizida seviyor.cunku kiz herkese ayri oynuyor.ona hic birzman dost gozukle yaklasmadim cunku zaten yeten dostum var.ama arkadasi oldum.hep maddi manevi yardim ettim.neye ihtiyaci olsa kendimden verdim.ustumde yuzumde ne begendiyse cantamdan cikardim verdim.
Ona soranlara iste yeni kiz nasil diyenlere cevreden. Hos kiz cok caliskan is konusunda basarili benden sonra onu tanirim diyor.ama benim yanimda diyor. Hos ondan sonra gelmemin imkani yok her konuda raporlara gorede arada ucurum fark atarak ilerleiyorim.her ay mailler gelir cunku. Simdi dun bir kac burdan arkadas var ortak.beni uyardilar snein icin hos seyler soylemiyor.ama biz zaten onun cok saglam biri olmadigini biliyoruz.esinede dikkat et nazari dahi deger o kadar fesat.ama haberin olsun seni kotuluyor herkese dediler. Duydugum kizlarda egriyi dogruyu pat diye yuzune soyleyen samimi kizlardan. Simdi benim burda gecici oldgmu sadece 1 bucuk sene calisacagimi ustlerden dahi herkes biliyor.ama kapilari acik bana.hangi sehre gitsem acik varsa yerlestiriliyorum.o kizda burda ustlere inanilmaz yalaka.yani arabasini verir gunlerce.yemek ismarlar.ben yapmam .ama cok iyi gecinirim.mudur sen takma ben senden cok memnunum diyor.ama bu kizada bulasmak istemiyorum.isim cok guzel. Sizce ben buna nasil davranayim.normalde seviyesini basina indiririm ama sayginligim basarimi etkiler. Ben ne yapayim bana yol gosterin kizlar
gayet güzel izlenim bırakmışsınız. bunu bir kavga tartışma ile lekelemeyin ki zaten bir süre ordaymissiniz. mesafe koyun ve artık fedakarlık vs yapmayın derim.

gayet güzel izlenim bırakmışsınız. bunu bir kavga tartışma ile lekelemeyin ki zaten bir süre ordaymissiniz. mesafe koyun ve artık fedakarlık vs yapmayın derim.
Iste kiz her turlu iftirayi atacak kapasoede.onun yaninda olabildgince kasa para meselelerine girmiyorum olabildigince kameralarim oldugu yerdeyim.son zmaanlarda seziyordum birseyler ama emin olamiyordum.simdi kesinlesti.

Merhaba kizlar
Oradan gidene kadar idare et

Ünlü kadın ceo larımızdan birisiniz sanırım...

İşinizde iyi biri olduğunuzu söyleseydiniz inanırdık zaten, paragraflar boyu kendinizi övmenize gerek yoktu :)

1.5 yıl kalacağınız yer için de fazla derin düşünüyorsunuz. Siz kendi işinizi yapın, o kendi kalitesini belli etmiş zaten.

Konuyu özetleyeyim arkadaşlar; çalışma arkadaşı konu sahibinin dedikodusunu yapıyormuş.

Mesafenizi koyun olsun bitsin. Böyle tipler heryerdeler.
Ayrıca bırakın başkaları bu kadar övsün sizi. Konudaki dedikoducu kızdan çok sizin kendinizi anlata anlata bitirememeniz rahatsız etti.

Ünlü kadın ceo larımızdan birisiniz sanırım...

İşinizde iyi biri olduğunuzu söyleseydiniz inanırdık zaten, paragraflar boyu kendinizi övmenize gerek yoktu :)

1.5 yıl kalacağınız yer için de fazla derin düşünüyorsunuz. Siz kendi işinizi yapın, o kendi kalitesini belli etmiş zaten.
Unlu degilimki kameralar onunde derken cok yanlis anladin isyerindeki kameralardan bahsettim.kendimi ovmem bana ne kazandiracak burda Allah askina . Raporlar mailelr acik acik ortada onlarimi atayim.

Mune Mune konuyu kapatabilirmisn 5 gun kadar giremeyecegim.cevap veremessem ayip olmasin arkadaslara.
Polemik gibi algılamayın diyeceğim ama illaki algılanacak. Şuan bu konudaki bu tavrınız yüzünden arkanızdan konuşulmaya çok müsait bir durum var ortada. O kızın yaptığı da hatalı o ayrı konu ama sizin de yılların tecrübesiyle edindiğiniz bir ego var gibi duruyor burdan.

Back
X