baktım çekmiş yine yandaşını fısır fısır dedikodu yapıp şikayette bulunuyor.
öylemi dersin ne biliyim arkadaşım artık canıma tak dedi..erkeklerin dedikodusu dha fena
Hadi yaerkeklerde çok dedikoducu buna emin olabilirsiniz
bizim burada bir kız arkadaş vardı 2 kızız erkekler hep o kızı fişteklemiş fitne sokmuş
şuan konuşmuyoruz
aynen öyleHadi ya
başka odaya geçme imkanınız varsa onun için çabalayın derim..
o ikisi arasında problem doğmadığı sürece böyle davranmaya devam edecekler..
bir de şöyle birşey var, belki onlar sizin güleryüzlü ya da yardımcı olmaya çalışır halinizi görmüyorlardır,
belki onları iten başka şey vardır..
size göre yeri geldiğinde sert çıkış yapıyormuşsunuz ama bir de onların gözünden bakmak lazım..
siz iş arkadaşlarınızı çok takıyorsunuz kafanıza,
en basitinden sekreterlere 100 kere bir işin nasıl yapılacağını anlatmak sizin işiniz mi?
bir de anlamadılar hala 1 senedir diyip kendinizi yıpratıyorsunuz..
en güzel boş vakit kitap okuyarak doldurulandır, takın kulaklığınızı, o zaman ne kulağınız dedikodu duyar ne gözünüz o insanları görür..
Bizde de benim iyi niyetimi kullanmaya çalıştılar kaç kez ama net tavır alınca geri adım attılar.erkeklerde çok dedikoducu buna emin olabilirsiniz
bizim burada bir kız arkadaş vardı 2 kızız erkekler hep o kızı fişteklemiş fitne sokmuş
şuan konuşmuyoruz
anlamadım canımKonusulmuyorsaniz bir hicsiniz(gossip girl )
Yani birileri seni konusmaya değer buluyor diye konusuyor eğer birisi senden bahsetmiyorsa bir hicsin demektir bu çok ünlü bir dizinin repligiydi gossip girl dedikoducu kiz diye hiç duynadiniz mianlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?