- 18 Kasım 2020
- 20.943
- 50.348
- 548
iyiyim sizler nasılsınız hanımlarMerabayn arkadasım hosgeldın nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim sizler nasılsınız hanımlarMerabayn arkadasım hosgeldın nasılsın![]()
Herhangi bir suprızınen karsılasmassak tabı pohtır kakadırKanka valla suan okaaa rahatımkı temızlıgımı yapmısım heryer tiril tiril nerdeyse dagınaklık hec yok.. 3 gun sonra beni buralarda sık gormezsenz bılınkı ben yine evle bogusuyorum dur bakma hava attıgıma hohohoo![]()
Sagol canim.Hayirli olsunPeRRieR elim boş geldim kusura bakma
Benim eve yardima gelebilirsiniz aldi basini gidiyo çünkü![]()
Var var hayata renk katmak lazım deluuuuNeler dönüyor burda?
Topik topik gezecek hal mi var kız![]()
Sporu youtebeden mi yapiyrsun kuzuAnca biraz topladim supurdum. Simdi uyurlwrken corba yapip spor yapcam![]()
Evet. Diyetisyene basladim 3 hafta olcak. Her hafta farkli videolar veriyor yapmaya calisiyorum isteSporu youtebeden mi yapiyrsun kuzu
Heyo canımlar :)
He o geyiği acana nedemeli hahah zaten o tas bana geldi her halSeee laaaammmmhiç işi gücü ve 11 aylık bebeği yokmuşçasına geyik muhabbetine gelen tüm analara selammm olsun
nasılsınız kızlar
![]()

Ya sökmezse :)He o geyiği acana nedemeli hahah zaten o tas bana geldi her halolsun kanka civiciviyi sokeeeer
tililili
![]()
Leslie zaten yapıyodum ebru karadumanin kalca gobek videolarina basladim. Ana aglatma garantiloLeslie dene ben ilk doğum kilolarimi o videolar ile verdim,çok zevkli