• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca soruldu biliyorum bir de ben sorayım:)

34 yaşında mısınız? cidden çok saçma bir soru sormuşsunuz güzel bulmuyorsunuz kendinizi olabilir, ama bunu kendinizle halledin adama ne soruyorsunuz? Adamında ıq yerlerde dunkof eski eş ne alaka yani.

36 Yasin da bir kizi olan kadinsin 18 yaslar gibi ben güzel miyim ben zeki miyim ha bire eziliyorsun

Sorman gereken sey bu adam kizima baba olabilir mi ?
😳

en fazla 19-20 yaş konusu sandım bir ara.. adamın eski eşi vs derken kafam karışmıştı.

Bu tip soru sorulur mu ya… kilonuzdan rahatsızsanız verirsiniz sormaya gerek yok ki

Günaydın kızlar. Mutlu bir gün olsun. Sevgilim ben ona kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim o dedi ki kiloyla alakası yok benim eski eşim de kiloluydu ama yüzü gayet güzeldi yani dedi. Benim için ee güzelsin diyor. Güzel ama cekici bir güzellik değil tatlı bir güzellik diyor. Sizce beni güzel mi buluyor? Dürüst mudur sizce yoksa eski karısını daha mı çok beğeniyor? Çok üzüldüm önceki konularımdan bağımsız değerlendirmenizi rica ederim. Tatlı ve güzel aynı anda olunmaz mı beğeniyorum ki sevgilimsin dedi bana.
Bence erkek arkadaşınıza sormadan önce kendinize sormalısınız. Aynaya baktığınızda kendinizle tamamen barışık ve özgüvenliyseniz kimin ne düşündüğü çok önemli olmuyor. Yani kendinizle ilgili bi özgüven eksikliğiniz var ve bunu tatmin etmek için erkek arkadaşınızdan destek bekliyorsunuz inanılmaz yanlış bir davranış. Kendinizi nasıl beğenecekseniz o haliniz için çaba göstermelisiniz.

Günaydın kızlar. Mutlu bir gün olsun. Sevgilim ben ona kendimi kilolu olduğum için güzel bulmadığımı soyledim o dedi ki kiloyla alakası yok benim eski eşim de kiloluydu ama yüzü gayet güzeldi yani dedi. Benim için ee güzelsin diyor. Güzel ama cekici bir güzellik değil tatlı bir güzellik diyor. Sizce beni güzel mi buluyor? Dürüst mudur sizce yoksa eski karısını daha mı çok beğeniyor? Çok üzüldüm önceki konularımdan bağımsız değerlendirmenizi rica ederim. Tatlı ve güzel aynı anda olunmaz mı beğeniyorum ki sevgilimsin dedi bana.
Bana kendinizi beğenmiyorsunuz, özgüven probleminiz var gibi geldi daha çok. Eğer kendiniz rahatsız oluyorsanız fiziğinizden kilo verin, bu adamı da şutlayın. Böyle değerinizi düşüren konuşmalar ve davranışlar içine de girmeyin. Sonra bir tarafı kalkıyor karşı tarafın.

Back
X