O Oslemm87 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2014 19 0 1 İstanbul 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Oslemm87 #1 Kızıma defne ismini koyucam fikrinizi almak istiyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızıma defne ismini koyucam fikrinizi almak istiyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
runforestrun Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2014 195 516 23 Avusturya 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Oslemm87 #2 Kızım olsaydı o mu bu mu demeden Defne koyacaktım adını.Çok yalın ve güzel bir isim bence.Hiç tereddüt etmeyin derim ben.
Kızım olsaydı o mu bu mu demeden Defne koyacaktım adını.Çok yalın ve güzel bir isim bence.Hiç tereddüt etmeyin derim ben.
S sipesyal Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2014 81 24 28 35 Ankara 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Oslemm87 #3 kızımın ismi defne abisiyle uyumlu olsun diye koymayı çok istedim kuzenim iyi ki bu ismi koymuşsun dedi defne ağacı uzun ömürlü bir ağaçmış bir kere daha sevinmiştim koyduğuma
kızımın ismi defne abisiyle uyumlu olsun diye koymayı çok istedim kuzenim iyi ki bu ismi koymuşsun dedi defne ağacı uzun ömürlü bir ağaçmış bir kere daha sevinmiştim koyduğuma