• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Fetal DNA mı yoksa tarama testleri mi

Ben pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?
Merhaba benim de pgt li ama doktorum fetal dna yaptırmamı söylemişti yaptırdım, ikili üçlü taramalardan daha güvenilir demişti

Hayırlısı olsun,tebrik ederim. 🧿
Ben de mayıs ayında düşük yapmıştım. Elimde kalan embriyoları genetiğe gönderdik bu sefer. Sağlam gelen 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim 🙏
Benimde bebekte buyuk problemler ciktigi icin 14. Haftada ilacli düşük yapildi. Donmus embriyolar var ama. Korku kapladi icimi.
Siz donmus embriyoyami pgt yaptirdiniz? Zarar goruyolarmi cok merak ediyorum dondur cozdur, dondur cozdur yaptirmak?

Benimde bebekte buyuk problemler ciktigi icin 14. Haftada ilacli düşük yapildi. Donmus embriyolar var ama. Korku kapladi icimi.
Siz donmus embriyoyami pgt yaptirdiniz? Zarar goruyolarmi cok merak ediyorum dondur cozdur, dondur cozdur yaptirmak?
Yok 5.gün pgt örneği alınıp, donduruldu.

Ben pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?
Ben de pgt li transfer olmuştum. Fetal de yaptırmadım, tarama testi de yaptırmadım. Detaylı ultrasona girdim. Benim ikiz olduğu için durumum biraz karışıktı ama. Doktorunuzun tavsiyesine uyun derim.

Back
X