Doğuma Hazırlık DEFNE ismine uygun kız isimleri ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.637
En iyi cevaplar
1
3.262
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar

bi kızım var, şimdi ikinci kızıma hamileyim..

İsmine uygun kız isimleri için yardımcı olur musunuz??

Son düzenleme:
5 gün olmuş konuyu açalı... ama kimsecikler tek satır yazmamış ((

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşun....

DEFNE nin kardeşi LADEN olabilir mi....anlam açısından her ikiside Akdenizde yetişen çok faydalı ağaç....

ya da, DEREN veya DELFİN.....

Son düzenleme:
hepinize çooooookkk teşekkür ederim arkadaşlar..

kesin karar vermedik ama aklımızda sadece didem vardı...

burda bi kaç arkadaşın DELFİN ismini yazdığını görünce çok hoşuma gitti.. galiba anlamı yunus balığı demek.. benim kızımda balık burcu olacak:)) ama yaşlı teyzeler defneyi bile anlamıyorken bu ismi söylediğimde nasıl tepki verirler bilmiyorum:))

DELFİN.... kulağa da çok hoş geliyor...

DELFİN isminin tınısı çok güzel...anlamı ve denizi çağrıştırması ayrıca güzel.... DEFNE ve DELFİN çok güzel ikili olur ...kesinleşen kararınızı merakla takip edeceğim...

hayırlısı olsun, bu arada DİCLE aklıma düştü...

defne...sevde
defne..deren
kolay gelsin ama ben olsam uygun olsun diye aramazdım ismini en begendiğim ismi koyardım

DEFNE ismi eşimle benim için olursa (inşallah) kızımızın ismi olucak, bende düşünmüştüm eğer bi kızım daha olursa ne koyarım diye içimden Deniz geçmişti..

neden çocuklara benzer isimler koyulur acaba
kötü manada söylemiyorum sadece merak ettim
genelde hep böyleyizde nedenini hiç düşünmedim
benim bir oğlum var adı birdenbire eşimin ağzından çıkıverdi..hakan oldu kısmet öyleymiş dedik
şimdi ikiz kızlarım olacak ama asla ikiz olduğu halde birbirine benzer isim koymayı düşünmüyorum
bende kızlarım inşallah sağlıcakla doğarlarsa biride Defne biride Helen düşünüyorum hayırlısı tabiki

bugün Tv de isim analizi yapan kişi MELİSA isminin çok doğru bir isim olduğunu söyledi....bilginize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…