Saç Uzatma Yöntemleri Defnegarlı Maske

Proserpine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
295
4
116
İstanbul
Markette Defnegarlı saç bakım maskesi gördüm. Saç uçlarındaki kırıkları ve saçtaki yıpranmayı iyileştirip parlaklık kazandırıyormuş ve saçı besleyip saçın uzamasında etkisi varmış. Saçın dipten ucuna kadar yedire yedire güzelce sürüp 15-20 dk bekletiyormuşsun sadece.

Peki kızlar aranızda bu maskeyi kullanan var mı? CADIARZU

canım ben kullandm çokta memnun kaldım.herseyden önemlisi bitkisel ve saç köklerine bile sürülüyor.bugune kadar lorealden kerastas a kadar pek çok ürün kullandım ama dfn garlıdan üstün değilerdi canım rahatlıkla tavsıye ederim

Sağol canım tavsiyen ve bilgilendirmen için...

Diplere de sürüldüğü için tereddütte kalmıştım CADIARZU

ben de kullanıyorum ve inanılmaz memnunum boyadan mahvolan saçlarımı yeniden hayata döndürdü desem yeridir.saç diplerime de uyguluyorum ve bu sayede minik minik saçlarım çıktı.beni inanılmaz mutlu eden bir maske.

bende faydasını çok görüyorum.yumuşacık yapıyo ama canım iyi durula saçlarını saçta kalır da kurursa kepek gibi duruyo.

Çok güzel bir maske. ama yukarılara doğru sürünce hemen yağlandırıyor benim saçımı. Ben sadece uçlaına yapıyorum. Saçlarımın ucu çok kırık o kısımları bile yumuşatıyor

Çok güzel bir maske. ama yukarılara doğru sürünce hemen yağlandırıyor benim saçımı. Ben sadece uçlaına yapıyorum. Saçlarımın ucu çok kırık o kısımları bile yumuşatıyor

Evet uçlara sürmek daha iyi sonuç verebilir, benim de diplerim yağlanıyor, uçlar kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…