defol dedim ve gitti

Kemkum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
155
28
43
35
Muğla
Dun aksam face yüzünden kavga ettk kendisine sifremi vermistim ve hergun birilerini siliyor özellikle erkekleri hadi gene bisi demedm ama gittgm kuafordeki kuaförümu is arkadslrmi okul arkadaşlarımi bari silme dedim. Yine aralarndn sildkleri oldu ve bunun hakknda tartisirkn . Onun hesabina girdim ve bi erkk arkadasina yorum yapms -cok gezme diye baska bi kiz da -biz gezeriz gibisndn cvp vermiş . benimkide -yavas gezin demis. kiz bi kac bisi daha yazms ve ben bunu görünce sinir oldum niye kiza cvp yazdgni nie muhattap oldugunu sordum. Bi daha benm faceme karismamasi gerktgni soyledm ve kiskancklktn biraz ağır laflar soyledm defol beni arama once kendi hareketlerne bak dedim ve bu bana bitti mi dedi ? bnde nasl anliosn hadi Güle güle dedim. Sen beni böyle üz bakalim sabaha nerde bulurum kendimi allah bilir dedi ve bn cevap vermdm. Sabah 6 gibi arams ve ardndn msj yazmis antalyadaym ben diye. Sabah uyannca cvp vermdm. Aksam üzerine doğru kendi facende arkadsi ile yazışmalarni gördüm. Arkadssi nerde olduğunu sormuş pamukkaleye geldim biraz önce demis. Hayrdr nie gittn die sormus kendisi de kemkum defol git dedi ve terk ettm o şehri demis. Ne zman geleceksn diye sormus arkadasi aramız duzelmeden gelmicm demis. Yani kizlar benden bi adım beklio ona gel dememi .ama benm suclu oldgm bi durum yok bana sormadn cekip gidiyor ve ona ilk adım atmami bekliyor sizce arayıp gönlünü almam gerekiyor mu ? aksine arayip kavgayi bahane edip şehir şehir geziyorsun diye laf söylemek geliyor icimden

Bir yere gitmemistir o konuştuğu arkadasinin yanındadır bence sen tepkisz kalırsan illaki seni arar böyle şeyler için lütfen kavga etmeyin birbirinizi Üzmeyın

Defol demişsin, defolmuş.
Bir Facebook yüzünden geldiğiniz hale bakın çoluk çocuk gibi.
Madem rahatsızsınız kapatın gitsin anlam veremiyorum böyle durumlara..

Arkadaş bıletleri önden hazırlamış herhalde..kızın lafı bıtmeden antalyaya gıtmış çocuk hahahhah:)))

Su arkadaşıyla yaptığı konuşma dahıl herşey kurmaca..ay bunu söylerken bıle kendıme gülüyorum sankı buyuk bıseyı sana açıklıyor gıbı..ama saflık sende napiiim..kabak gıbı ortada halbukı hersey

Senin gormen icin yapilmis o facedeki yazisma..
Sakinn yemeyesin bunu..
Oltaya gelme..

Arayip hesap soracaksanda antalyada ne b.k ariyon diyebilirsin..
Sehir sehir geziyon deme.
Anlicak facede onu takip ettigini..
Hic caktirma yani totosu kalkmasin.

siz hangi şehirdesniz antalya ile pamukkale arası 5 saat hangi arada antalyada gezip foto paylaşacak hangi ara denizliye gidip foto çektirip paylaşacak inanmayın. bide hem üzüntülü hemde yakın arkadaşı ile gitmiş foto çektirip paylaşmış ne kadar hızlıymış sevgiliniz maşallah didim

çocuk tiyatrosu gibiymiş bunlar

iki dk da senaryo ,dekor hazır oluvermiş desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…