- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saf olduğum konu nedir ?
Bizim icimiz cocuk demek ki halaYaşlara bakmaya üşendim yazacaktım ki son sayfada varmış. 23-27 mi? Yani bu doğru mu? İnanılır gibi değil. Artık bunları lise öğrencileri yapmıyor. :/
Biz dun gece kavga etmemis olsak onun öyle gitme plani yoktu adım gibi eminm buna hatta isle ilgili yapması gerekenler vardı. Yasina gore olgun davranmiyor haklsnz o konuda3 aylık adama bu kadar müdahale hakkını vermeniz
Kavga edince ''sen de böle yapıyorsun ya yarın nerede olurum Allah bilir'' lafını '' beni üzüyorsun kalp kırıklığım yarrın sabah beni nereye atar bilemem'' olarak çevirdiğiniz için... halbuki söylenmek istenen ''yarına plan vardı tartışmada iyi oldu sen dertlen ben keyfime bakayım''dır
Ayrıca 27 yaşında bu şekilde davranan bir adamın ruh ve akıl sağlığından şüphe etmemeniz
demek ki ayrılsanız Miami'ye gidecek üzüntüsünden![]()
Yalan değil gitmiş iki gun sonunda barıştk geri geldi ispatlryla birlikteHahahahah çok güldüm yaa sevgiline.
Resmen sana duyuru yapıyor bir yere gittiği yok.
Evinin odasında yazıp kahkaha atıyordur salak!
Kem küm git dedi gittimmiş yok yaaa.
Evlenince bakkala git desen gitmez bu herifler, git dedin diye şehir mi değiştirmiş![]()
Ilk antalya ordan pamukkalePamukkale mi Antalya mı karar versin önce.