• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defol dedim ve gitti

Yaşlara bakmaya üşendim yazacaktım ki son sayfada varmış. 23-27 mi? Yani bu doğru mu? İnanılır gibi değil. Artık bunları lise öğrencileri yapmıyor. :/

Saf olduğum konu nedir ?

3 aylık adama bu kadar müdahale hakkını vermeniz

Kavga edince ''sen de böle yapıyorsun ya yarın nerede olurum Allah bilir'' lafını '' beni üzüyorsun kalp kırıklığım yarrın sabah beni nereye atar bilemem'' olarak çevirdiğiniz için... halbuki söylenmek istenen ''yarına plan vardı tartışmada iyi oldu sen dertlen ben keyfime bakayım''dır

Ayrıca 27 yaşında bu şekilde davranan bir adamın ruh ve akıl sağlığından şüphe etmemeniz

3 aylık adama bu kadar müdahale hakkını vermeniz

Kavga edince ''sen de böle yapıyorsun ya yarın nerede olurum Allah bilir'' lafını '' beni üzüyorsun kalp kırıklığım yarrın sabah beni nereye atar bilemem'' olarak çevirdiğiniz için... halbuki söylenmek istenen ''yarına plan vardı tartışmada iyi oldu sen dertlen ben keyfime bakayım''dır

Ayrıca 27 yaşında bu şekilde davranan bir adamın ruh ve akıl sağlığından şüphe etmemeniz
Biz dun gece kavga etmemis olsak onun öyle gitme plani yoktu adım gibi eminm buna hatta isle ilgili yapması gerekenler vardı. Yasina gore olgun davranmiyor haklsnz o konuda

O bunu dedi, su bunu dedi, ben de boyle boyle dedim, dedi dedik dediler... Kisacasi yarisindan sonra okumayi biraktim fenalik geldi.
Facebooku bu kadar ciddiye almayin, cok rahatsizsaniz ikiniz de kapatin ya da birbirinizin ozeline karismayin.

Hahahahah çok güldüm yaa sevgiline.:KK53::KK53:
Resmen sana duyuru yapıyor bir yere gittiği yok.
Evinin odasında yazıp kahkaha atıyordur salak!

Kem küm git dedi gittimmiş yok yaaa.
Evlenince bakkala git desen gitmez bu herifler, git dedin diye şehir mi değiştirmiş :KK48::KK48::KK48:

Hahahahah çok güldüm yaa sevgiline.:KK53::KK53:
Resmen sana duyuru yapıyor bir yere gittiği yok.
Evinin odasında yazıp kahkaha atıyordur salak!

Kem küm git dedi gittimmiş yok yaaa.
Evlenince bakkala git desen gitmez bu herifler, git dedin diye şehir mi değiştirmiş :KK48::KK48::KK48:
Yalan değil gitmiş iki gun sonunda barıştk geri geldi ispatlryla birlikte :-)

Bi yere gittigi Yok belli ki..arkadasiyla bir olmus blof yapiyor..coluk cocukla sevgili olma yaa daha olgunlasamamis bi sut kuzusu tavirlari bunlar..

Gerçekten gitse ne olur gitmese ne olur, dramatize etmenizi anlayamadım ben.

Sanki taşındı o şehirlere. Arkadaşını almış gezmeye gitmiş, siz defol dediniz diye bu dünyayı falan terketmemiş yani.

Giderse gitsin bosver tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani:KK28::KK25:

Back
X