Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi silmis ki silcek kimse yokSen onun fece sine gir annesi dahil bütün kizlari sil
Aklnca bana ders vermk istiyor bi daha o lafı söylersem neler yapabilcegini gösteriyor sanırım. :)"bana defol dedi ve terkettim o sehri" ahhhahha cok karizmatik yav![]()
Ben Özür dilemeyi düşünmüyorum zaten dahada arayıp laf soylemek istiyor boyle cocukca davrandgi icinSiz de "oturduğunuz yerde" dert ediyorsunuz, ucuz numaralara kanan çok oldukça hala iş yapar bunlar tabi, defol dediniz gitti işte, net olun biraz, daha ne özürü? Madem dileyeceksiniz neden trip yapıyorsunuz öncesinde? Başka bir kıza yavaş gezin demek sizin için laubalilik ise, öyle bir adamla ne işiniz var? Kafamda deli sorular yok aslında, ne ara büyüyeceksiniz onu merak ettim, 23/27 olarak.
sizce arayıp gönlünü almam gerekiyor mu ?
Ben Özür dilemeyi düşünmüyorum zaten dahada arayıp laf soylemek istiyor boyle cocukca davrandgi icin
Yok belli etmiyorum gayet umursmaz bi tavır takınyrum. Paylastklarini gormek istemedgmdn biraz once hesabimi dondrdm kendiside dondrmus. Napmaya çalışıyr anlamıyorumböyle yazdığınız için öyle söyledim bırakın gezsin o zaman, yaptığı şeyin sizi sinirlendirmemesi lazımdı normalde, hedefine ulaşmış, bari o bilmesin. Kemkümle arasını nasıl düzelteceğini kendi bulsun, belki arkadaşıyla onu da konuşmak aklına gelir bütçelerine göre anadoluyu geziyoruz programı yapıyorlarken, başka kanalı izleyin bir süre.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum dedgnz gibi :)Onun gezesi varmis, defol bahane olmus... Bosverin dönüp gelecegi yer yine kürkcü dükkani... Hic takmayin vallah...![]()
Yok belli etmiyorum gayet umursmaz bi tavır takınyrum. Paylastklarini gormek istemedgmdn biraz once hesabimi dondrdm kendiside dondrmus. Napmaya çalışıyr anlamıyorum
Ilk bn dondrdm snra arkadasimin facenden onun hesabina bakıyordum snra oda yok oldu yani oda dondrdu :)Facebook kullanmıyorum, hesabınızı dondurduğunuz zaman karşı taraf anlayabiliyor mu?
Onun dondurduğunu bildiğinize göre, anlaşılabiliyor
Sonuç; gayet umursamaz falan değilsiniz, belli etmişsiniz.
Vermek istemeyncede kendisindn bisi sakladgmi düşünüyor. Bn ondan istedgm zaman hemen vermsti bnde gizli saklm olmadigi icin verdmK Kemkum , hangi gönlü neden alacaksın ?
Sen 23 , o 27 ; ergen değilsiniz en nihayetinde.
3 aydır tanıdığın bir insana neden sosyal hesaplarının şifresini verme ihtiyacı duydun ?
İlla bir şey alman gerekiyorsa bu ilişkiden ders al ; hayatının iplerini eline al. Kendi özel alanlarına müdahale edilmesine izin verme.
Saf olduğum konu nedir ?erkek arkadaşın fazla çocuk, sen de fazla saf
3 aylık adam nasıl arkadaşlarını silme hakkını görür kendinde, o da ayrı mesele.K Kemkum , hangi gönlü neden alacaksın ?
Sen 23 , o 27 ; ergen değilsiniz en nihayetinde.
3 aydır tanıdığın bir insana neden sosyal hesaplarının şifresini verme ihtiyacı duydun ?
İlla bir şey alman gerekiyorsa bu ilişkiden ders al ; hayatının iplerini eline al. Kendi özel alanlarına müdahale edilmesine izin verme.
Vermek istemeyncede kendisindn bisi sakladgmi düşünüyor. Bn ondan istedgm zaman hemen vermsti bnde gizli saklm olmadigi icin verdm