• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defol dedim ve gitti

Annemin bir lafı vardır...

Hatipla gödene uğurlar olsun gidene...
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Not.bilgilendirme :D...Hatip, gödene konyanin ilçeleri....

Siz de "oturduğunuz yerde" dert ediyorsunuz, ucuz numaralara kanan çok oldukça hala iş yapar bunlar tabi, defol dediniz gitti işte, net olun biraz, daha ne özürü? Madem dileyeceksiniz neden trip yapıyorsunuz öncesinde? Başka bir kıza yavaş gezin demek sizin için laubalilik ise, öyle bir adamla ne işiniz var? Kafamda deli sorular yok aslında, ne ara büyüyeceksiniz onu merak ettim, 23/27 olarak.
Ben Özür dilemeyi düşünmüyorum zaten dahada arayıp laf soylemek istiyor boyle cocukca davrandgi icin

Onun gezesi varmis, defol bahane olmus... Bosverin dönüp gelecegi yer yine kürkcü dükkani... Hic takmayin vallah...:ssz:

Bi fotoğraf iste bence yeni modaymıs bende tvden gördüm. Antalya plakalı bir arabanın önünde plakanın fotoğrafını çeksin ama plakanın önüne elini ayağını falan koysun yani o an orda olduğunu belli eden bir fotoğraf iste.
Keşke banada her defol denildiğinde akşamına ışınlansam. Sen daha defol demeden uçmuş çocuk.
Ne aşıkmış ama!

sizce arayıp gönlünü almam gerekiyor mu ?

Ben Özür dilemeyi düşünmüyorum zaten dahada arayıp laf soylemek istiyor boyle cocukca davrandgi icin

böyle yazdığınız için öyle söyledim bırakın gezsin o zaman, yaptığı şeyin sizi sinirlendirmemesi lazımdı normalde, hedefine ulaşmış, bari o bilmesin. Kemkümle arasını nasıl düzelteceğini kendi bulsun, belki arkadaşıyla onu da konuşmak aklına gelir bütçelerine göre anadoluyu geziyoruz programı yapıyorlarken, başka kanalı izleyin bir süre.

Yalan soyluyor , aekadasiylada bilerek yazmis sen yut diye yutmussun...

böyle yazdığınız için öyle söyledim bırakın gezsin o zaman, yaptığı şeyin sizi sinirlendirmemesi lazımdı normalde, hedefine ulaşmış, bari o bilmesin. Kemkümle arasını nasıl düzelteceğini kendi bulsun, belki arkadaşıyla onu da konuşmak aklına gelir bütçelerine göre anadoluyu geziyoruz programı yapıyorlarken, başka kanalı izleyin bir süre.
Yok belli etmiyorum gayet umursmaz bi tavır takınyrum. Paylastklarini gormek istemedgmdn biraz once hesabimi dondrdm kendiside dondrmus. Napmaya çalışıyr anlamıyorum

Aman yavaş terk etsin, pazartesi işbaşı, seve seve dönecek siz gel demeseniz de:KK53:

Yok belli etmiyorum gayet umursmaz bi tavır takınyrum. Paylastklarini gormek istemedgmdn biraz once hesabimi dondrdm kendiside dondrmus. Napmaya çalışıyr anlamıyorum

Facebook kullanmıyorum, hesabınızı dondurduğunuz zaman karşı taraf anlayabiliyor mu?

Onun dondurduğunu bildiğinize göre, anlaşılabiliyor
Sonuç; gayet umursamaz falan değilsiniz, belli etmişsiniz.

Facebook kullanmıyorum, hesabınızı dondurduğunuz zaman karşı taraf anlayabiliyor mu?

Onun dondurduğunu bildiğinize göre, anlaşılabiliyor
Sonuç; gayet umursamaz falan değilsiniz, belli etmişsiniz.
Ilk bn dondrdm snra arkadasimin facenden onun hesabina bakıyordum snra oda yok oldu yani oda dondrdu :)

K Kemkum , hangi gönlü neden alacaksın ?
Sen 23 , o 27 ; ergen değilsiniz en nihayetinde.
3 aydır tanıdığın bir insana neden sosyal hesaplarının şifresini verme ihtiyacı duydun ?
İlla bir şey alman gerekiyorsa bu ilişkiden ders al ; hayatının iplerini eline al. Kendi özel alanlarına müdahale edilmesine izin verme.

3 aydır tanıdığın bir insana neden sosyal hesaplarının şifresini verme ihtiyacı duydun ?
İlla bir şey alman gerekiyorsa bu ilişkiden ders al ; hayatının iplerini eline al. Kendi özel alanlarına müdahale edilmesine izin verme.
Vermek istemeyncede kendisindn bisi sakladgmi düşünüyor. Bn ondan istedgm zaman hemen vermsti bnde gizli saklm olmadigi icin verdm

3 aylık adam nasıl arkadaşlarını silme hakkını görür kendinde, o da ayrı mesele.

Vermek istemeyncede kendisindn bisi sakladgmi düşünüyor. Bn ondan istedgm zaman hemen vermsti bnde gizli saklm olmadigi icin verdm

Şu lafa prim veriyorsanız safsınız, güvenmiyorum demiş işte. Onu inandırmak için daha ne yapacaksınız, ki kendisi aynı şeyi yapınca sizden beklediğini kendisi yapmayıp üstüne şehir değiştiriyor.

Back
X