Deftugcum oncelikle sikintilarini anliyorum, mutlaka keyfin kacmistir baslangicta.
Insallah suan tamamen memnunsundur!
Fakat bu silikonlari hissetme konusu aklima takildi, bi de sonucta doktorla olan tecruben de super olmamis
Silikonlari hissetmeyle ne demek istiyosun, odem durumun nasi?
yine bu sekilde hisseden oldu mu kizlar?
Benim de kafam iyice karisiyo, yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum.
Burda son haftalarda herkesin fikirleri cok yardimci oldu bana.
Onceki tEcrubeler cok onemli! Teşekkurler herkese
canım benim levent beyle sıkıntınlarım oldu ama eksik konuştuğumuz için sorun yaşadım tekrar bahsediyim sıkıntılarımdan kısaca
sol meme ucumun dışarıya doğru bakan bir yapısı vardı onu bana anlatmadı ben küçük olduğundan fark edemedim meme büyünce tabi daha bir belirgin oldu ee buda beni çok rahatsız etti ilk başta sanki yamuk bir göğsüm varmış biri küçük biri büyük gibi aslında değilmiş sadece göz yanılsaması sonra hangi boy protez kullancağını ve hangi marka takacağını konuşmadık sadece bana nagor ve mentor kullandığını söylemişti ameliyat günü çizim yaptı fotoları çekti ve gitti ameliyat ta hiç konuşmadık çünki ben hemen narkozun etkisine girdim uayndım ve ağlamaya başladım hala 75 c beden sütyen takıcam diye bana ameliyat sırasında 315 cc takmış ama güzel durmamış 285 cc nin en uygun olduğunu söyledi birde son muayenede son hali fotolarımı çekmedi neden bilmiyorum birde protezi hissetmem normal miş o hep olucakmış benden bu kadar canım gerisi sana kalmış ben BARIŞ ÇAKIR isminide çok duyuyorum bence birde onunla görüş ve karar ver ben sadece bir doktorla görüştüm ve yaptırdım pişman mıyım hayır ama aklımda zaman zaman kalan bişeyler oluyor keşke bir doktorla daha görüşseydim Levent beyle bunları yaşamazdım diye anladım mı canım senin için herşeyin hayırlısı olsun
Evet çok stresli günler yaşadım ama zamanla geçiyor uzaklaşıyorum bu düşüncelerden yeni sütyenler ve kıyafetler almaya da başlayınca moralim düzeliyor.Ben protezi hissetmekten rahatsız değilim göğsünü ellerinle tamamem avuçlayınca hissetmiyorsun sadece kenar kısımlarına parmaklarını gezdirince parmaklarının altından hareket ettiğini hissediyorsun bununda bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum bence sende etme ve benim gibi bir doktor la kalma sakın bir kaç doktora git mutlaka bu arada tamamen iyileştim acım ağrım geçti normale döndüm buda benim için moral oldu hadi yaza az kaldı :))
Evet çok stresli günler yaşadım ama zamanla geçiyor uzaklaşıyorum bu düşüncelerden yeni sütyenler ve kıyafetler almaya da başlayınca moralim düzeliyor.Ben protezi hissetmekten rahatsız değilim göğsünü ellerinle tamamem avuçlayınca hissetmiyorsun sadece kenar kısımlarına parmaklarını gezdirince parmaklarının altından hareket ettiğini hissediyorsun bununda bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum bence sende etme ve benim gibi bir doktor la kalma sakın bir kaç doktora git mutlaka bu arada tamamen iyileştim acım ağrım geçti normale döndüm buda benim için moral oldu hadi yaza az kaldı :))
Canımmm bu ameliyattan sonra zaten işin en güzel kısmı alışverişe çıkmak oluyor zaten değil mi? :) Göğüs kısmı oturan her şey ya da göğüs dekolteli elbiseler hele iç çamaşırları reyonuna hiç girmek bile istemiyorum zaten..benim ameliyat olalı 6 ay oldu 6 aydır aldığım kıyafetle iki insan yeniden gardırop düzer sanıyorum.Ama mutlu oluyoruz böyle ne yapalımm her giydiğimiz üzerimize cukk diye oturunca özgüven tavan oluyor haliyle.Geçenlerde alışverişe çıktığımda bir tane elbise beğendim önünde hoş bir göğüs dekoltesi olan mini bir elbise..Sonra satıcı kıza bunu deneneyeğim dedim bu arada ben tesettürlüyüm kız biraz şaşırdı öyle bir elbiseyi nerde giyeceğimi düşünmüştür ister istemez :) sonra giydim yanımda arkadaşım da vardı dışarıda erkekte olmayınca kabinden çıkta iyice görelim dedi çıktım ben de arkadaşım da satıcı kızda gözlerini alamadılar bakmaktan hem göğüslere hem bacaklara :) bir elbise ancak bu kadar yakışabilirdi göğüs dekoltesi elbisenin kısalığı harika durdu nerde giyersiniz bilemiyorum ama bu elbiseyle muhteşem oldunuz dedi satıcı kız da güldük :) arkadaşım da satıcı kız da bilmiyor göğüs ameliyatı olduğumu göğüslere bakmaktan gözleri şaşı olacaktı ikisinin de :)))) Ben de dayanamadım aldım elbiseyi seneye kocama giyerim artık hehe :)
tatlım tesettürlüyüm yazmışsın ya bir sorayım dedim benm de göğüslerim çok küçük hep doğal yöntemler denedim ama nafilesilikona ise günah diye yaptırmak istemiyorum sen yaptırmadan önce araştırmışsındır belki?? var mı bi fikrin günah mı acaba??
Canım cevap vereyim sana, işin dini boyutu sonuçta Allah'ın yarattığı bir şeyi değiştirdiğimiz için açıkçası benim danıştığım bir kişi vardı bu yönde o da günahtır dedi ama bu senin psikolojini çok fazla etkileyen bir şeyse göğüslerinin çok küçük olduğu için kendini bir kadın gibi hissetmiyorsan ve durum senin psikolojini bozmana mutsuz olmana ve sürekli bu durumu düşünmene sevkediyorsa o zaman mekruhtur yani yapılmaması daha uykun olur günah değil ama günaha yakındır diye bahsetmişti..Allah affetsin ama ben çok küçük göğüslerle bir ömür mutsuz yaşamaktansa yaptırmayı tercih ettim rabbimizin de mağfiretine sığınırak yaptırdım vallahi ne diyeyim bu konuda bilemedim başka..Kendini çok mutsuz hissediyorsan yaptır derim canım.
walla tatlım şöyle söyliyeyim evlenmeyi bile düşünmediğim zamanlar oluyo bu yüzdennapcağımı şaşırdım
Canımmm bu ameliyattan sonra zaten işin en güzel kısmı alışverişe çıkmak oluyor zaten değil mi? :) Göğüs kısmı oturan her şey ya da göğüs dekolteli elbiseler hele iç çamaşırları reyonuna hiç girmek bile istemiyorum zaten..benim ameliyat olalı 6 ay oldu 6 aydır aldığım kıyafetle iki insan yeniden gardırop düzer sanıyorum.Ama mutlu oluyoruz böyle ne yapalımm her giydiğimiz üzerimize cukk diye oturunca özgüven tavan oluyor haliyle.Geçenlerde alışverişe çıktığımda bir tane elbise beğendim önünde hoş bir göğüs dekoltesi olan mini bir elbise..Sonra satıcı kıza bunu deneneyeğim dedim bu arada ben tesettürlüyüm kız biraz şaşırdı öyle bir elbiseyi nerde giyeceğimi düşünmüştür ister istemez :) sonra giydim yanımda arkadaşım da vardı dışarıda erkekte olmayınca kabinden çıkta iyice görelim dedi çıktım ben de arkadaşım da satıcı kızda gözlerini alamadılar bakmaktan hem göğüslere hem bacaklara :) bir elbise ancak bu kadar yakışabilirdi göğüs dekoltesi elbisenin kısalığı harika durdu nerde giyersiniz bilemiyorum ama bu elbiseyle muhteşem oldunuz dedi satıcı kız da güldük :) arkadaşım da satıcı kız da bilmiyor göğüs ameliyatı olduğumu göğüslere bakmaktan gözleri şaşı olacaktı ikisinin de :)))) Ben de dayanamadım aldım elbiseyi seneye kocama giyerim artık hehe :)
walla tatlım şöyle söyliyeyim evlenmeyi bile düşünmediğim zamanlar oluyo bu yüzdennapcağımı şaşırdım
Deftug oncelikle memnun olmana moral bozuklugunun gecmesine cok sevindim!!!
Her gecen gun memnuniyetin artar insallah.
Bikac doktordan fikir almaya gelince, malesef istanbulda olmadigimdan biraz zorlaniyorum.
Levent beyle gorustum ve sanirim onunla devam edecegim.
Baris cakiri ben de cok duydum ama bi de onunla gorusucek zamanim yok ve levent bey ayni binada hastanede oldugundan avantajli oldugunu dusunuyorum gelip ilgilenmesi ertesi gun de ugramasi acisindan.
Bakalim kismetse kesin kararimi verebilirsem tarihimi alicam insallah.
Sana tekrardan gogsunu gere gere gezdigin harika gunler diliyorum:)
Arkadaşım senin için herşeyin hayırlısı olsun Levent bey çok detaylı sana herşeyi anlatacak silikon ameliyatı ile ilgili ama sen senin istediklerin ve sana yapılması gerkenlerle ilgili çok detaylı ve kafanda soru işareti olmadan ayrılma hatta bi kağıda ne istiyorsan ne sormak istiyorsan yazıp öyle git madem istanbul dışındasın benim yaşadıklarımı yaşama burdan herşeyi net olarak anlatamıyor insan yüz yüze konuşsabilsek keşke daha iyi anlatırdım belkide yaşadıklarımı ben ameliyata girmeden hangi protezi ve kaç cc takılıcağını bilmeden girdim sen sakın bunu yapma belkide bazı konularda benim de hatam vardır ben neden sormadım ki ?? işte başka dr la görüşmemmin tecrübesizliğide vardır sadece internet üzerinden araştırmak yetmiyor gerçekten umarım herşey sorunsuz geçer kendine çok dikkat et ve mutlu sonla bu işi bitir haberlerini bekliyorum .
Deftugcum aslina bakarsan dedigin dogru keske detayli konusabilseydik.
Benim senin yazdiklarindan hissettigim doktor bey seninle yeterince ilgilenmemis bilgilendirmemis.oyuzden sorun olmus.
Ben senin dedigin gibi sorularimi yazip gorustum ama burda sitedeki deneyimleri okuyuca bazi seyleri atladigimj farkettim.
Insan herseyi de bilemiyo tabi.
Levent beyde slimlipo yaptiran cok var ama goguste hem de en yeni yaptiran sen olunca deneyimlerin benim icin iyice anlam kazandi tabi.oyuzden sorup duruyorum kusura bakma:)
Dediigm gibi umarim hergun daha da hosuna gider yeni goguslerin ve tabi darisi basima:)
Deftug canım,nasılsın?Görüşemiyoruz uzun zamandır,ugramıyorsun artık buralara Nasıl gidiyor,son durum nedir
iyiyim canım saol okul başladı ya oğlumla ilgileniyorum inan face ye bile giremiyorumsen nasılsın ?arıcam seni ne zamandır inan fırsat bulamıyorum son durum ameliyat olmak istiyorum ama ne zaman olucam onu bile eşimle konuşup tarihine karar vermedik eğer bu sefer ki zor geçerse korkuyorum çocuklarla ilgilenemem diye ? seni arıcam zaten bu konu hakkında ameliyat tarihini tam karar vereyim bakalım neler olucak kendine çok iyi bak öptüm seni :)
Geçici olarak numaram degişti canımYeni numaramı özelden gönderiyorum Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.İLk ameliyatın gibi agır olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?