alemci Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2008 342 0 96 Erzurum 5 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi alemci #1 merhaba hanımlar ben kazak örmeye başladım anlayacanız acemiyım degajeyaka örmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim kazan yakasını nasıl kesecem yuvarlakmı yoksa farklımı birde yakasını yani degajeyi nasıl örüp birleştirecegim şimdiden teşekkür ederim acil??:1hug:
merhaba hanımlar ben kazak örmeye başladım anlayacanız acemiyım degajeyaka örmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim kazan yakasını nasıl kesecem yuvarlakmı yoksa farklımı birde yakasını yani degajeyi nasıl örüp birleştirecegim şimdiden teşekkür ederim acil??:1hug:
E EU3 Ziyaretçi 5 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi alemci #2 Konunuzu Örgüde soru ve istekleriniz bölümüne taşıyorum burdan devam edelım bilginize :)
alemci Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2008 342 0 96 Erzurum 6 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi alemci #3 Balsurat .!.: Konunuzu Örgüde soru ve istekleriniz bölümüne taşıyorum burdan devam edelım bilginize :) Genişletmek için tıkla... a.s teşekkür ederim yazdım nereye girtiini anlamadım :sm_confused:
Balsurat .!.: Konunuzu Örgüde soru ve istekleriniz bölümüne taşıyorum burdan devam edelım bilginize :) Genişletmek için tıkla... a.s teşekkür ederim yazdım nereye girtiini anlamadım :sm_confused: